Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cioliii123

Nie mam już siły na nic w tym związku..

Polecane posty

Witam otóż, nie radzę sobie w moim półtorarocznym związku.. nie umiem się już z niczego cieszyc, wszędzie węszę podstęp, nie ufam mu.. zrobiła kilka rzeczy, przez co moje zaufanie już nie isntnieje.. nie chodzi tu o inną dziewczynę, o to akurat się nigdy nie bałam.. strasznie mi zależy na spotkaniach z nim, a on.. wiele razy jest tak, że niby jesteśmy umówieni, a on wstaje rano i mu coś wypada i się wystawia. Już nieraz tak było, nawet 2, 3 dni pod rząd. Denerwuje mnie to, nie szczędzę mu w słowach. On też nieraz mówi mi bardzo przykre rzeczy. Jeśli mu nie będe odpisywac wkręci sobie, że gdzieś jestem i pewnie go zdradzam, czego bym nigdy nie zrobiła, robi mi sceny zazdrości, ale o to mam mniejsze pretensje, bo sama też jestem straszną zazdrośnicą. Czasami się czuje, jak piąte koło u wozu, mam wrażenie że koledzy są dla niego ważniejsi.. choc mówi, że jestem Najważniejsza i jest czuły.. co zrobic, aby facet znowu zabiegał, starał się, chciał się widywac częściej i aby to była jego inicjatywa.. .;((((

Gość poprostu go olej
to najbardziej i najsilniej dziala na faceta

Gość poprostu go olej
jesli bedzie mu na tobie zalezalo to po tej wlasnie olewce on bedzie walczyl o ciebi ei zabiegal jesli natomiast przeciwnie on straci ochote to wierz mi on nie jest ci pisany i lepiej nie zaprzataj sobie glowy taka osoba jak on- bedzie to znak ze on nie jest ciebie warty

Ale on nawet nie dopuszcza do siebie myśli, że ja mogę go zostawic, bo robiłam to już setki razy i jak zwykle rzucałam słowa na wiatr, bo go kocham bardzo. Oleje, a on będzie wydzwaniał... i co ?? zacznie wyzywac, że go na pewno zdradzam, że inaczej bym się odezwała etc :O

A najgorsze jest to, ze jak on mnie kłamał, że idzie spac, a szedł do koleżków na osiedle to to JEST DLA NIEGO GłUPOTA! A jeśli ja dostanę sms-a od kolegi jakiegokolwiek to go zdradzam! jestem niewierna i niby nie może zyc z tym, że go oszukuje! a nie robię tego! na dodatek on mnie okłamywał setki raz a mi może raz napisał jakiegoś esa itd! to jest najgorsze! on swoich błędów nie widzi, bo jak mówi on kłamał z kolegami, a ja z facetami :O

Gość poprostu go olej
pamietaj jak bardzo dasz facetowi do zrozumienia ze ci na nim zalezy tak on szybciej stanie sie obojetny w stosunku do ciebie, bo bedzie wiedzial, ze nigdy go nie zostawisz bo przeciez go kochasz. wIEM; ZE JAK SIE KOGOS KOCHA to ciezko jest poprostu go olac, nie odzywac sie nie przytulac itc. bo sama to przezywam nie raz i wtedy bardzo cierpie, ale to skutkoje i nie raz sami faceci sie mi do tego przyznali ze to ich wkurwia ale wtedy wlasnie nie czuja sie pewni i o to wlasnie chodzi.

Gość poprostu go olej
olej to ze cie wyzywa jak go nie zdradzasz to powiedz czym sie przejmujesz, wytlumacz mu ze w zwiazku chodzi raczej o zaufanie a jesli on go dla ciebie nie ma to daj mu do zrozumienia ze jak tak dalej bedzie to serio zaczniesz to robic ale wtedy to on sie pierwszy o tym dowie.

Bo go nie okłamuję, a wiecznie słyszę takie coś, nie powiedziałam mu prawdy w jednej sprawie, ale to dlatego, że to nie było nic ważnego, po prostu potrzebowałam pomocy i pomógł mi kolega, a powiedziałam, że koleżanka.. i on się dowiedział przypadkowo, posądzał o nie wiem co i od tamtej pory tak mam :O nie mogę już tak ;O ostatanio byliśmy w galerii, na zakupach, dostałama sms-a od kolegi, do którego pisałam dzień wcześniej .. zwykłe " co tam" i on odpisał. On wziął mi telefon, zaczęły mu się ręce trząsc, rzucił moim telefonem i uciekł. Pobiegłam za nim, a on uciekał ile sił w nogach, nie dogoniłam go, pobiegł się, ja poszłam spokojnie w tamtą stronę, chciał się ukryc, zauważyłam go przypadkiem, a on znowu ucieka, jakby nie wiem co, jak wariat, ludzi tyle, w końcu odpuśiłam, ale i tak potem pogadalismy, ale on tekstami do mnie : "Łajzo, z kim mnie zdradzasz" itd:(