Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkajjdjdjdjas

Testy, ciąża, nie ciąża... OCB ? :/

Polecane posty

Gość olkajjdjdjdjas

Mam pytanie bo mam kłopot i jestem cała zdenerwowana. 11 dnia cyklu kochalam sie ze swoim mężem. Niestety bylo to po pijaku i on "nie skonczył" . Ale i tak bałam się że zaszłam. Po 12 dniach od stosunku zrobilam test. Wyszedł negatywnie. póżniej po 15 i tez negatywnie. Następnie zrobilam 2 dni przed planowaną miesiączką i tez negatywnie. Miesiączka się nie pojawiła ( cykle mam nieregularne dzis jest 35 ) więc dzis znów zrobiłam test. Wyszedł negatywnie. Wszystkie testy były robione po południu bo do rana nie mogę wytrzymać... Wciąż się boje że mogę być w ciąży czekam na okres, chodze zestresowana. Czy 5 testów mogą się mylić ?

Gość kiwa
robilas te wszystkie testy przed datą @ ?? bezsens i zmarnowanie kasy.. niegdy nie roi sie testu przed @.. bo on zqawsze wyjdsie negatywnie dlatego że bhcg sie wykrywalnawe krwi i w moczu jesli doszlo do zaplodnienia dopiero po dacie @.. i jeszcze robilas je popoludniu.. eeh.. cóz jestes taka nie cierpliwa? opoludniu.. eeh.. cóz jestes taka nie cierpliwa? a ile sie juz @ ci spuźnia?

Gość Fantasiaaaa30
kiwa przeczytaj jeszcze raz i zastanow sie co napisalas dzis jest 35 dc autorki wiec chyba normalne ze robila test ... a poza tym slownik ort nie gryzie....