Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdeczka245

Ciąża?? Pomocy..! 2

Polecane posty

Prosze o pomoc raczej osoby które na ten temat cos wiedza a nie przpuszczają... Słuchajcie Kochałam sie z moim chłopakiem ok 2 tyg po okresie skończył we mnie a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia... Po wszystkim dokładnie sie umyłam a i to nie był jego pierwszy wytrysk tego dnia... Czy jest duże prawdopodobieństwo ze zaszłam w ciąże? Błagam o pomoc.!! a chciałam jeszcze dodac ze dni płodne wypadały mi na 6,03 a kochaliśmy się 4,03

Gość Kiciiaa
W takim razie calkiem mozliwe ze jestes w ciazy. Proponuje wykonac test w dzien spodziewanej miesiaczki.

Gość ojjojjojj
za tydzien lub dwa zrob test.. skad do cholery mamy wiedziec czy jestes w ciazy?? aczkolwiek prawdopodobienstwo jest duze :) pozdrawiam przyszla mame :P

Gość Tak nie może być
Nie powtarzaj tematów! 26 latka na tamtym napisała Ci wszytsko co i jak.... puszczalska jedna i tyle... najpierw sie mysli a nie rozklada nogi...

Gość nanananna
jest szansa i to duza na blizniaki :)

Gość Kiciiaa
To bedzie dziewczynka ;)

Gość ojjojjojj
ja tam mysle ze nawet na trojaczki w tym przypadku :P

Gość ale tak na serio
zeby nie denerwowac biednej dziewczyny bo sie pewnie stresuje.. kolezanki tu maja racje, prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy jest bardzo duze wiec uwazaj na siebie, w dzien spodziewanej misiaczki zrob test, jesli jest negatywny to pewnie bedzie dla Ciebie ulga a jesli pozytyw to zglos sie na badania do ginekologa i juz :)