Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhg

czy mozna usprawiedliwic faceta który uderzył kobiete

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhg

po tym jak dowiedział sie że ona go zdradziła?

Gość nie można

nieraz pod wpływem robi emocji robi się rzeczy, których by się nigdy nie zrobiło. i nikogo nie usprawiedliwiam to zycie

Gość pappi
nie mozna. kobiet ktore bija facetow tez nie. przemoc to przemoc. zrobilo sie raz, zrobi sie drugi, nie ma usprawiedliwien.. scenariusz zawsze ten sam.

Gość faceta mozna
kobiety nie

Gość czy mozna usprawiedliwić
faceta, który uderzył kobietę, która jako kelnerka podała mu kawę a on zamawiał herbatę? Mozna? Emocje przecież go poniosły :D

To zależy w jakiej sytuacji, jakim jest człowiekiem na co dzień, co zrobił potem, jak żyje, jakie ma życiowe priorytety. Nigdy nie osądzam człowieka od razu, co wcale nie znaczy, że popieram mordobicie i to w obydwie strony, bo taki przypadek też znam.

Gość smacznegoo
dala dupy jakiemus cieciowi pewnie jeszcze dzieci maja a teraz winnego szuka ?:P ...

Gość jestem jobietą i myśle
jestem kobietą i myśle, że jest to jedyna usprawieliwiona przyczyna. jestem przeciwniczką przemocy, ale taka wiadomosć wyprowadza z równowagi i to bardzo. wiec gdybym dostała w twarz za zdrade bylby to jedyny moment w którym nie doprowadziłabym za naruszenie nietykalności cielesnej.

Gość pipskusia
jak kobieta zdradzi swojego pana to ma prawo dać jej w morde... w innych sytuacjach nie

bezsilnośc =poczucie bezradności "taka wiadomosć wyprowadza z równowagi i to bardzo" zgadza się ale to nie znaczy, że można kogos uderzyc i nie jest żadnym to usprawiedliwieniem !

Co wy nato przyokazji;) mam taka super kumpele ktora mi doradzila tak ,mam dziewczyne ktora namnie podnosi czasami namnie reke ta kumpela wie owszystkim i mi mowi "niepowinnam ci tego mowic ale niedaj sie i ja udez lekko bo ona ciebie sie nieboi i bedzie robic stoba co chce itp itd" ja nato patrze z dystansu bo mysle ze nietedy droga! Ale? Moja kumpela zawsze ma raczej racje co otym myslisz

A ja bardzo go lubie Nierozumie? Jasno napisalem ze ja dostaje po gebie niestety jak wpada w chisterie bez powodu

Gość *oferma*
w idealnym świecie nie. ale niektóre baby są jak drzwi od malucha - jak nie trzaśniesz to się nie zamknie.