Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klotaciotka

co myslec o relacji z mezczyzna

Polecane posty

Gość klotaciotka

z ktorym spotkalismy sie pare razy na czysty seks, a ostatnio on zaproponowal zebysmy nic nie robili i tylko sie przytulalismy przez cala noc i gadalismy? to bylo tez bardzo fajne, ale uwazam ze troche dziwne prawda? o co mu chodzi? mamy po 29 lat.

Gość klotaciotka
no to podnosze:)

Gość klotaciotka
czy tylko seks to chyba niezbyt istotne skoro nasza relacja miala od poczatku polegac na seksie:) dlatego jestem zdziwiona:)

na flirt go zebrało moze chciał sie zwierzyc pomysl po jak wy dziweczyny mowice ze nam facetom tylko sex w glowie widzisz a jednak liczy sie takze cos innego pozdrawiam

Gość klotaciotka
ale z czym zwierzyc? bo moze ja czegos nie rozumiem..:)

Gość kaśeńka
Jeśli myślisz, że mu na Tobie zależy, i byłaby to dla Ciebie dobra wiadomość, lepiej to skończ, albo powiedz mu prawdę, żeby się nie łudzić. To, że chciał się przytulić, nie musi znaczyć, że jesteś dla niego ważna, może to być po prostu kolejna przyjemność z raczej obojętną kobietą. Wiem o tym co nieco z własnego doświadczenia ;)

Gość klotaciotka
i co cioli juz sie dowartosciowalas taka ocena? juz ci z tym lepiej? ciekawe czy prosto w oczy tez by ci tak latwo sie powiedzialo, bo ze troche za malo wiesz o tym, czy sie puszczam z kazdym czy nie, to juz szkoda nawet gadac.

Gość klotaciotka
hehheh kasienka moze i racja.

Gość klotaciotka
chyba tobie.

Gość kaśeńka
Na pewno racja. Kobieta przeciętnie i do seksu, i do przytulania potrzebuje uczucia, przeciętny facet nie. Też takiego znałam, co to poprzytulać się lubił, a nic poza sympatią do mnie nie czuł (w przeciwieństwie do tego, co ja czułam do niego).

Gość klotaciotka
dzieki kaśenka-Twoja opinia cos wnosi do zagadnienia;), w kazdym razie chetnie poznalabym zdanie panow w tym temacie:)

Gość panow tu nie ma
prawdziwych;P

Gość klotaciotka
noooooo czyzby mezczyzn na kafe nie bylo;)? ciagle licze na jakies meskie opinie;)