Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojomarta

Toga studencka

Polecane posty

Gość jojomarta

Niedługo mam absolutorium i panikuje trochę z jednego powodu: otóż tak jak w tytule: wypożyczenia togi. Togi wypożycza się u nas tuż przed uroczystością. Boję się, że nie będzie dla mnie rozmiaru, bo jestem sporo przy kości. Wiem, że jest rozmiarówka, ale nigdzie nie ma podane ile te togi mają szerokości pod pachami :( Nie mogę tego znaleźć, może wy mi pomożecie, może z własnego doświadczenia albo jakimś cudem wiecie.... Proszę.

Gość togajestwielka
ale toga jest wielka? to jaka ty jestes? moja kolezanka z bylej klasy wazyla jakas 100 i sie zmieściła...

Gość ale masz dylemat
togi to takie wielkie wory....przynajmneij nasze takie były....a rozmiarówkę dawali nam na oko, więc niektórzy mieli je za długie inni za krótkie.... nie wiem jak wielka ty jesteś ale znkt z mojego roku nie miał problemu by założyć togę na swoje ciuchy czyli marynarkę i koszulę

Gość ale masz dylemat
czy Ty w ogóle kiedykolwiek widziałaś togę że zadajesz takie durne pytanie ? no chyba że ważysz 300 kilo....

Gość jojomarta
no własnie ja na oczy nie widzialam togi nigdy na żywo, więc nie wiem. Myslałam, że takie typowe rozmiarówki robia. w biuście mam ze 130 więc dlatego się martwiłam, ze w nią nie wejdę.