Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diewuszka 30

Czy ktoś miał taki problem

Polecane posty

Mam 52 lata i jednego syna, któremu nie układa się w miłości, co pozna dziewczynę, to po kliku miesiącach wspólnego spędzania czasu. rozstanie dziewczyny go rzucają. Teraz dał sobie spokój i siedzi w internecie i dziewczyny podrywa na portalach matrymonialnych. Często syn mi pokazuje zdjęcia dziewczyn z zapytanie czy się mi podoba przyszła synowa. Teraz poznał taką dziewczynę z Senegalu, która jest w obozie dla uchodźców kości słoniowej i ofiaruje 10% udziału w majątku po zmarłym ojcu z RPA proponując mu złożenie na jego koncie 5 milionów dolarów, bo ona nie ma konta i chce się z nim ożenić. Aby odzyskać tą sumę i przelać na konto potrzebuje pomocy prawnej w Senegalu, którą prowadzi adwokat Dr Daniel Morris z Dakar Senegal, który z czynność prawną w przekazaniu na konto syna transferu 5mln USD chce opłaty 1555 EURO i syn chce mu to dać. Ja mu odradzam, bo to jakiś chyba oszust, który chce wstępnej opłaty. Ja mu odradzam i nie chcę mu pożyczyć trochę uciułanych EURO na koncie, a syn nalega. Czy to jest oszustwo, napiszcie kochane dziewczyny, może przeczyta i uwierzy, że to blew z przelewem i tym adwokatem. Może to poskutkuje i odpuści sobie syn, który jest zafascynowany nieznaną dziewczyną z 5mln, dolarów USA, która chce mu na konto wpłacić i liczy ile to będzie miał % od tej sumy. Nie mogę mu wybić z głowy, że to podpucha, oszustwo, co mam robić, aby mi uwierzył i dał sobie spokój z tą dziewczyną z Afryki.

Gość sporo idiotow tutaj pisze
oszustwo!!!! pelno teraz takiego gowna na kompie!!! a co do syna.......ehhhh....nie chce mi sie...:(

Gość qwertyuhgfdd
oszustka ... do mnie na poczte wysylala meile !!!! ta sama śpiewka że jest z obozu uchodźców itp ... ;-O

Gość ladaco
No to będziesz bawiła małe mulatki hahahahahah :D

Gość jimenaaa
Hm ja bym uważała i próbowała wyperswadować to synowi. Przecież oni się nie widzieli na żywo ani razu tak? Poza tym hm trochę dziwne, że dziewczyna wyskoczyła z taką "propozycją". Moim zdaniem jest to grubymi nićmi szyte. A syn pewnie jest troszkę niedowartościowany przez dotychczasowe związki i czuję się "szczęśliwy", że być może to jest teraz ta jedyna, więc chce żeby było dobrze. Oby się nie przeliczył

Gość jenyyyyy
laska ma 5 mln euro i nie może się wyrwać z obozu??? przecież to jest naciągana ściema. Niech syn się opamięta....

Już się syn raz sparzył, jak korespondował z Rosjanką, która chciała do niego przyjechać, to prosiła o 500$ na wizę i bilet i wysłał jej te 500$ na podane jej konto i do dzisiaj jej nie widzi, a ni żadnego maila. Tak ciężko pracuje w hurtowni spożywczej nadźwiga się pudeł z towarem i uwierzył, takiej Rosjance, bo mu zdjęcia przysyłała i cukrowała mu, że wyjdzie za niego. Następnej, a może tej samej już się nie dał nabrać, która go prosiła o pożyczkę 1000Euro na operację bo ość z ryby utkwiła jej w przełyku i na operację, którą mają jej robić w Moskwie. Teraz ta cholera z buszu afrykańskiego prosi o 5555Euro na adwokata, który ma sumę 5milinów siedemset tysięcy dolarów na syna koncie zgromadzić, a syn liczy ile to będzie miał procentów za przetrzymanie na swoim koncie. Nie interesują go nasze piękne dziewczyny tylko ta murzynka z fikcyjnymi dolarami, która non-stop przysyła maile o wpłatę dla adwokata, który pomoże jej ulokować na syna koncie. Podał jej wszystkie namiary swoje i nr konta.Aż mi nie dobrze się robi, że taki jest łatwowierny daje swoje dane. Czy z tego mogą być jakieś konsekwencje, z wykorzystaniem do innych celów danych syna?

Gość zwykły pasożyt
jejku ile razy ta sama sprawa? ktoś się jeszcze nabiera?

Gość zwykły pasożyt
żenada - ciągle te same prowokacje napiszcie coś nowego a nie tylko te same posty wklejacie

Gość efficzka
przestań debilu pisać wciąż to samo!

Gość rzuc tego pasozyta
niektórym powinno się odciąć dostęp do internetu

Gość czyktośtakmiał
a ja mam taki problem - od dłuższego czasu leczę swoje problemy ze stawami pływalnią i dzis zobaczyłam na swej skórze - ramiona zwłaszcza i boki, że tak napiszę - dziwne czerwone, ciemne wykwity. Czy to egzema albo może mam półpasiec? :(

Gość rzuc tego pasozyta
półpasiec pojawia się na jednej połowie ciała, wzdłuż nerwu, z reguły na plecach, ale może też gdzie indziej. to może zwykłe uczulenie, egzema.

Gość musisz iść ...
półpasiec, to podobne do ospy, tylko krosty nie są na całym ciele. Musisz iść do dermatologa bez skierowania przyjmuje.

Takie pomysły to sie jakos nazywają ciagle bylo głośno o tych sposobach. To nawet pewnie nie kobieta. Takie triki by oszukać robią w net. Sam mialem 3 takie próby. Chce sie wkopac albo jak nie jeden tłumaczyć sie na komendzie to niech bedzie taki naiwny. Szkoda gadac po prostu.

Gość i fru i sru
Takie cos to jeden wielki wałek-tez kiedyś coś w tym stylu dostałam na maila.Nie wpłacać ani grosza

No i skończyło się pisanie nie zapłacił jej i skończyła się korespondencja. Nawet mu akt zgonu ojca przysłała z RPA, wyciąg z banku, że 2007 roku miał na koncie 5 mln 700tysięcy dolarów. Kazałam synowi napisać, aby dała temu adwokatowi te końcówkę 700.000 $ za formalności przelewu tego transferu i nie chciał, to już świadczyło, że to podpucha wyłudzenia od syna 1555EURO. Są ludzie bez szczelne posługując się lewymi aktami zgonu i wytworzonymi wyciągami bankowymi bez pieczątek,tylko własnoręcznie wypisane dokumenty. Aby wyrwać od kogoś określoną sumę EURO lub dolary. Dziękuję wszystkim za doping, aby nie dawać pieniędzy, bo to podpucha i mieliście rację. Jak pokazałam synowi, te wpisy to powiedział, że ludzie z zazdrości odradzają, a teraz się sam przekonał, co chciała ta Afrykanka z buszu.

Gość pytanie do Pani fryzjerki
z zazdrości odradzają? :D a to dobre :)

Gość romanoo
teraz zaczynają wabić na facebook niejaka vivien haba śmierdząca sprawa już z daleka i tak ma 5,7 miliona pozdrowienia dla naiwnych