Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona pomarańcza

Nie za "cukierkowo"?

Polecane posty

Gość zielona pomarańcza

Co myślicie o takim kolorze dekoracji? Bardzo mi się podoba, zwłaszcza góra bo te różowe serduszka i stół Pary Młodej już nie ;) Nie wiem czy zdecydować się na taki kolor, nie będzie to wyglądało tandetnie i za słodko? Z jakimi kolorami można to połączyć? Może zieleń albo brąz lub po prostu więcej białego. [IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/e9bc7696.jpg[/IMG]

Gość defszfzsf
lubie róż ale tutaj tego za duzo kojarzy mi się a la doda

Gość sheesha___
mnie się nie podoba, co za duzo to niezdrowo...

Gość zielona pomarańcza
A gdyby przełamać go innym kolorkiem? Bo ja bardzo lubię róż (zapewniam, że w niczym Dody nie przypominam ;) nawet mojemu narzeczonemu się podoba o dziwo ;) ja na tym zdjęciu patrzę tylko na sufit bo to co jest na stołach i te serduszka to ...bleee też mi się nie podoba

Gość defszfzsf
niech obrusy będą białe to wygląda najbardziej elegancko ja mialam czerwien i biel

Gość zielona pomarańcza
Tak, obrusy jak najbardziej białe ;) Chodzi mi tylko o ten sufit ale już się powtarzam Dzięki za Wasze opinie, potraktuję Was jak gości na weselu w tak udekorowanej sali. Nie podobało się :) Szukamy dalej!!!

tego różu na suficie też jest za dużo... ja bym długo w takiej słitaśnej sali nie wytrzymała, zresztą róż tak jakoś gówniarsko (sorry) mi sie kojarzy... jak byś robiła kinderbal ;) osobiscie poszukałabym innego koloru

całokształt bardzo mi się podoba, ale hmmm zamiast różowego, zdecydowałabym się na złoty i może odcień zieleni, lub inny ładnie komponujący się ze złotem:)

Gość sammer
lubię różz ale jak dla mnie za różowo

Wystrój jest całkiem niezły ale odcień różowego straszny, aż daje po oczach. Może jakiś inny kolor w tym ustawieniu?

Gość dodalabym braz
zeby nie bylo tak slitlasnie.

Gość wiecznie czekajaca
dekoracja sama w sobie ładna, ale ten odcień rózu jest dla mnie zbyt oczojebny. Wybrałabym jaśniejszy, może coś wpadającego w kolor bzu.

Gość puczymorrda
Dla mnie to albo forma, albo kolor. Forma jest bardzo odpustowa, kolor tez. Jak wexmiesz i to, i to - bedzie cukierkowo i okropnie

ładnianie pod warunkiem że pozbierasz te pierdołki z firan i ze ścian - góra może zostac

Gość Moon///
tak samo ale tylko biel - bardzo ładna dekoracja, byle nie było żadnych serduszek, gołąbków i balonów :D

oj nie nie, ten róż jest zbyt majtowy i za duzo go tam. nie mam nic do różu, ale musiał by być albo w delikatnej formie albo w innym odcieniu. Zreszta róż jakoś mi się do slubnej powogi średni nadaje, chyba najlepszy jest złoty...

Gość zielony pomidorek
Sękata właśnie w sobotę podpisaliśmy umowę z dekoratorką i wybraliśmy kolor złoty (dwa odcienie - jaśniejszy i ciemniejszy) oraz biały ;) Sama muszę kupić serwetki i świece. Kupić wszystko w złotym kolorze czy lepiej białe? Dzięki za wszystkie komentarze. Ten róż mimo wszystko bardzo mi się podobał, ale co za dużo to nie zdrowo ;)