Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

Jestem szczupla a mam cellulit!!!

Polecane posty

Tak jak w temacie Mam 23 lata, 176 cm waze 56 kg jem bardzo duzo owocow ale ostatnio malo sie ruszalam no i nabawilam sie cellulitu na udach! Przerazilam sie i od tamtej pory jakies 2 miesiace nie uzywam cukru pije tylko zielona herbate ale co do cwiczen to roznie bywa czasem raz w tyg czasem co dwa dni porzadnie pocwicze Od kilku dni dodatkowo skacze na skakance Nie chce chudnac bo jestem szczupla Chce sie tylko pozbyc wstretnego cellulitu!!! Robie masaze wodne, uzywam rekawicy do masazu, co jeszcze moge zrobic zeby pozbyc sie swiństwa?? :(

a co Ty myslalas? ze bedziesz coraz piekniejsza? :-o teraz to tylko z gorki kochana :-o a poza tym kazda kobieta ma cellulit:classic_cool: :)

ja tez mam od zawsze!!! mimo ze jestem teraz chuda jak wieszak 😭 nie dosc ze zero figury to i cellulit do tego

Ech ciężko jest walczyć z czymś takim i nie ma sensu jeszcze bardziej chudnąć skoro jest się szczupłym - bo to może jeszcze pogłębić cellulit. Ale masaże można wypróbować - może jakis modelujący czy limfatyczny? Albo inne zabiegi - macie jakieś propozycje?

Oo Grill wskoczyłaś sobie do tego łóżka?