Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłłłłłamanaaa

uczulam swojego mężczyznę.. ;(

Polecane posty

Gość załłłłłłamanaaa

powiedzcie mi co zrobić proszę - zawsze przed miesiączką mam śluz który uczula mojego mężczyznę - na żołędzi robią się czerwone krostki, skóra na napletku pęka, odczuwa on ból, swędzenie i pieczenie... nie wiem co zrobić, żeby to jakoś złagodzić... czy są jakieś dostępne bez recepty leki, płukanki czy maści które mogłabym stosować żeby go nie uczulać?? i co pomogłoby jemu w złagodzeniu tych objawów??? proszę o pomoc.

Gość niech idzie do
lekarza..ludzie by szli na łatwizne..skoro to się powtarza notorycznie to powinienes sie wybrac;/

hmmm jesli to nie jest kwestia jakiegoś zakażenia czy czegoś w tym stylu, tylko naprawde Twojego fizjologicznego śluzu - to mozesz miec zbyt silny odczyn. troszkę pomogłaby zmiana diety, ale tak naprawde to pozostaje wam używanie prezerwatywy w tym czasie. nie ma wielkich szans żeby Twoja fizjologia przestala go uczulac. dla faceta przeciwzapalnych produktów jest wiele. O ILE to alergia. polecałabym najpierw skonsultować się z lekarzem i ustalić co tak naprawde sie dzieje. jesli facet nie bedzie chcial iść z Tobą mozesz sama opowiedzieć o tym na wizycie kontolnej u ginekologa. zawsze coś doradzi.

Gość Mała 11111111111111
ja również uważam, że najlepszym sposobem będzie używanie w tym czasie prezerwatywy, żeby chłopak nie miał styczności z twoim sluzem :)

Gość a mnie uczulal ejakulat
poprzedniego !!! wszystko mnie pieklo :(( ale na szczescie sie skonczylo :D