Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sieeewassss

jak wygladam w tym stroju?

Polecane posty

Gość
:D:D mistrzyni cietej riposty:classic_cool: 🖐️

Gość
Ale Wy jesteście wszyscy mądrzy i zajebiście znacie się na modzie, normalnie zazdroszczę Wam ;D

Spódnica nie jest za wysoko podciągnieta - ona ma taki krój . Autorko ta bluzka tez pasuje ma bardzo fajny kolor i ogólnie ożywia całość.A nogi pokazuj masz ładne - nie to co 3/4 dziewuch tu .

Gość pytam sieeewassss
no po tych komenatarzach chyba jednak bede nosic spodnie -bezpieczniej...niz jak mam tak wyjsc do ludzi i wyzywana od chudych i krzywych nog

Gość o jacie pierdziele
nawet zmiana bluzki nic tu nieda, tobie trzeba charakteru

Gość
pytam sieeewassss "no po tych komenatarzach chyba jednak bede nosic spodnie -bezpieczniej...niz jak mam tak wyjsc do ludzi i wyzywana od chudych i krzywych nog' Przestań, jak Ty tak ładnie wyglądasz, ważne, że się w tym dobrze czujesz i się sobie podobasz, nie potrzebnie pytałaś chyba tą hołotę o zdanie bo dobrze wyglądasz.

Gość kwiayuszek066
co do stroju- nie znam sie zbytnio na tym wiec moze nie bede oceniac, ale dam ci jedna dobra rade, nie garb sie:) jeszcze bardzo ladna dziewczyna, z super figura i zgrabnymi nogami, ktorych nie ukrywaj pod spodnami:)

Dokładnie wyglądasz ładnie - i na przyszłość nawet jakbyś miała idealną sylwetkę zjechali by Cię - tu większość to zdesperowane wieloryby, które siedzą przed komputerem i objeżdżają innych .

Gość mn88
Jak dla mnie to wygląda jakbyś zapomniała do końca się ubrać. Grube kryjące czarne rajstopy i koszulka na ramiączkach... Albo zmień rajtki na cienkie, opalone, albo przyodziej trochę bardziej górę.

Gość pytam sieeewassss
sweterek na gore na pewno...

Gość mn88
ostrasiostra, przedstawiłam swoje zdanie, ty przedstaw swoje, zamiast krytykować moje. Z tobą nie mam zamaru dyskutować, więc daruj sobie.

Gość ostra to BEZGUŚCIE
[nie potrzebnie pytałaś chyba tą hołotę o zdanie ] nie dość że jetseś głupia to i chamska --------- autorka zaryzykowała wklejenie sowich fotek chyba nie po to aby usłyszeć słodzenie jakiejś lesbijki tylko aby dostać surowe acz prawdziwe oceny..no i dostała..lepiej żeby ją te 10 osób skrytykowało na kafe niżby miała być pośmiewiskiem wśród swoich znajomych.

Gość ło matko jak
ges wyscigowa

Gość
ostra to BEZGUŚCIE To Ty chyba chamstwa i głupoty jeszcze nie widziałaś, skoro tak uważasz, a tutaj wypowiadają się tacy znawcy, że ja nawet bym Ich o godzinę nie zapytała ;)

Gość pytam sieeewassss
szczerze to nie spodziewalam sie az takiej krytyki mam nadzieje ze jestescie szczerzy

Gość szczerze od faceta
mi sie bardzo podobasz, jestes ladna i nie powinnas miec kompleksow :p ale z ubiorem radzilbym jednak jeszcze poeksperymentowac bluzka jak dla mnie ok (bo pokazuje smukle ramiona i twoj sliczny dekolt) ale ta ... to spodniczka jest? :o :D ta spodniczka to nie bardzo... wierz mi, ze lepiej bedzie jak zalozysz nawet jakies spodnie, a na bluzke jakis sweterek, koniecznie rozpinany :classic_cool: nogi masz tez bardzo ladne i zaloze sie ze wiele komentujacych tutaj ci ich zazdrosci, tylko nie wypychaj tak bioder do przodu i stawiaj stopy tak jakbys szla po linii, a nie jakbys zachecala do szybkiego numerku w bramie :D w kazdym razie zadna z moich uwag nie miala byc zlosliwa a ile masz lat ze tak spytam?

Gość pytam sieeewassss
mam 23 lata dzieki za szczera opinie

Gość pytam sieeewassss
zdjecia byly robione w ruchu ,nawet nie wiem kiedy dokladnie pstrykał.. więc moze dlatego stąd te glupie pozy

Gość ło matuleńko
Toż to nasza forumowa gwiazda ktora jest bogata i jest najlepsza :classic_cool:

Gość szczerze od faceta
no to znak ze powinnas zwrocic uwage na swoja postawe :p wyprostowac sie, wypchnac piers do przodu, stopy razem, tylek wypiety w tyl, a nie w przod trzasnij taka fote :classic_cool: i sama zobaczysz roznice :D

Gość pytam sieeewassss
oki:)

Gość grrrrr
nogi pokazuj, bo są ok. Tylko może zamiast czarnych rajstop zakładaj jakieś inne. Bo w tych czarnych te nogi wyglądają trochę za chudo. ale możesz sobie pozwolić na wszelkie wzory na rajstopach bo jak ci trochę nogi pogrubi to tylko na plus. Też mam wrażenie że ta spódnica jakaś taka za bardzo podciągnięta, może i taki krój ale no coś mi nie pasuje. Dalej koniecznie się wyprostuj, broda trochę do góry, lekko ściągnij łopatki (pierś do przodu ;) ) i będzie świetnie.

Gość ło matuleńko
bez forum sobie nie poradzisz? Zatrudnij Ostra jako stylistkę, obie jesteście siebie warte :O Zakochane w sobie kretynki :O

ta bluzka zupelnie nie pasuje do tej spodnicy:O to jest jakis sportowy top do spodni dresowych:P