Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sieeewassss

jak wygladam w tym stroju?

Polecane posty

Gość juunka
Jestes bardzo ładną dziewczyną, ale faktycznie troszkę jesteś zbyt szczupła przez co Twoje nogi wydają się niezgrabne...a strój jest bardzo stylowy i gustowny. Pozdrawiam

Gość godewa
ostra ty jestes zgorzkniala stara dopa a podszywasz sie pod jakis ideal pasztetowo

Gość pytam sieeewassss
jestem chuda z natury od dziecka mialam niedoawge ,zawsze bylam chuda ,jestem juz po ciazy mam 23 lata lubie jeść -zjadam 5-6 posilkow dziennie nie mam zadnych chorob -badalam sie -mam dobra przemiane materii nie m znaczenia czy zjem po obiedzie 20dag ciastek czy tabliczke czekolady i tak nie przytyje -jestem chuda z natury moze kiedys przytyje ,jednym sie to podoba drugim nie nic na to nie poradze -ale nie mam na tym punkcie kompleksow tak jak kiedys ,mam mala kragla pupe piersi 70C po ciazy mi urosly o rozmiar:) nogi i rece szczuple i taka juz jesteeem dla mojego meza jestem boginia i to najwazniejsze a uwazam ze nie jeden facet zwrocilby na mnie uwage;)

Gość wygieta niewygieta
a nogi, fakt, masz troche malo zgrabne, ale sa sposoby - proponuje nosic spodnie z lejacych materialow, nieobcisle

OstraSiostra - tez mam pare kolezanek co maja bardzo dobra przemiane materii, jesli w ogole mozna to nazwac "dobra" przemiana....sama nie wiem co jest trudniejsze...przytyc czy schudnac:P Autrko pokaz jakas nowa fotke:D

Gość mikisio
ja napewno nie, moja ma piękne smukłe nozie a Ty masz patyki moim zdaniem

Gość hyrtek
jestes patyczak nie moj typ🖐️

Gość juunka
Dlaczego tak krytykujecie dziewczynę? Jest wysoka, piekna i szczupła, tylko prostuj się bardziej koleżanko!! To nie jej wina że jest taka a nie ina...pytała poza tym jak wygląda w tym stroju a nie czy podoba wam sie jej budowa ciała...

Gość mikisio
tak naprawde jestem kobieta...i mam grubsze nogi a ty masz patyki

Na tej ostatniej fotce wygladasz super:):):) I kolor wlosow jakos bardziej Ci pasuje:)

I nie wygladasz na rozmiar 34:P WG.mnie super wygladasz:D Ile wazysz?:P

Gość mikisio
dziekuje ..mało 47kg na 173cm

mikisio malo malo faktycznie...moje pttanie skierowane byo do autorki topicu.....przeciez nie wiem jak wygladasz:O

Gość juunka
Masz bardzo ładny biust, skupiaj się zawsze na swoich atutach.

Gość pytammwasssss
tak 48kg przy 173cm

woow...ja latem wazylam 47 ale mam 165 cm.i tak mowili,ze wygadam jak szkieletor...rezcz jasna na zime nagromadzilam troche tłuszczyku i waze obecnie 51,5

Na tych ostatnio dodanych fotkach wyglądasz bardzo fajnie,szczupło ale nie za chudo,nogi też super wyglądają . Myślę że po prostu te czarne rajstopy i krótka spódniczka za bardzo chudość podkreśliły,bo jak na ten wzrost to naprawdę baaardzo mało ważysz.

Gość pytammwasssss
ja jestem ale zaraz zmykam bo jestem umowiona na wizyte u lekarza z dzieckiem

Gość pytammwasssss
ale co az tak zle wygladam w czarnych rajtopach i butach na obcasie ,wiem moze spodniczkai bluzka inna i nie bedzie tak tragicznie co?

Gość o jacie pierdziele
podziwiam cie za odwage

pytam.....no zmien spodniczke badz ja obniz i koniecznie bluzke zmien bo ta ma styl sportowy:P http://studio.wp.pl/i,Makijaz-na-Jacksona,mid,919272,wideo.html poogladajcie i posmiejcie sie:D Fajna dawka smiechu:P