Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sieeewassss

jak wygladam w tym stroju?

Polecane posty

Gość pytam sieeewassss
chce kupic sobie jakas mini psoczniczke ale w ksztlacie bombki co zle bedzie? ,mam mala pupe nie chca ja splaczac olowkowymi spodnicami

jesteś szczupłą osobą...więc w bombce będzie :classic_cool:-tylko kwestia jest dobraniu odpowiedniego fasonu i KOLORU!!!

Gość
skuba - propozycja obojetnie dla ktorej z nich, gust podobny wiec...;) Ostra, ależ czemuż? :classic_cool: przeciez roz jest ok, solarke tez lubisz.. zbyt smiala spodniczka? :classic_cool: wierze, ze na twoich zgrabnych nogac lezalaby doskonale:classic_cool: ok, spadam do pracy :D🖐️ ps Tylko jak juz sie ostatecznie poprzebieracie, wyjdzcie z domow po zmroku:classic_cool: 🖐️

Gość pytam sieeewassss
no to moze cos zaproponujecie?:)z allegro

Gość dream therater
masz bardzo krzywe nogi,przez to wydaje sie jakby twoja miednica byla wypchnieta do przodu

Gość pytam sieeewassss
ta druga fajna tylko ze ja nosze rozmiar 34:/

Gość pytam sieeewassss
nie mam krzywych nog jeszcze nikt na zywo mi tego nie powiedzial dream hether za to ty masz grube krotkie balerony

Sorry autorko, ale zaczynam się obawiać, że bezguście jest zaraźliwe, więc opuszczam Twój topiq, bo Ostra faszeruje go jakimiś makabrycznymi propozycjami :O Zapamiętaj: że mniej nie zawsze znaczy lepiej :) Czasami warto coś ukryć, żeby dać pole do wyobraźni innym (np. majtki) :D

Gość dream therater
pytam sieeewassss zdziwiłabys sie.:) jestem bardzo szczupla i mam swietne nogi(miedzy innymi) nie mowie ze jestes brzydka bo jestes piekna kobieta tylko te nogi.. naprawde sa krzywe.. albo wrzuc inna fote nie ubieraj sie na czarno tylko zaloz nie wiem ..no spodenki chociaz .. powiem ci jak jest

Gość ENI35
...IHAHHAHIIIHAHHAHA.....JAK tyczka....z ogrodu, FAJNIE BYĆ TAKA CHUDĄ, ALE COŚ ZA COŚ.BUZIA ŁADNA, STROJ ODPADA.........

Gość ????
Witam, czy ktos z was kupowal zestawy na allegro? zastanawiam sie nad tymi ubraniami: http://www.allegro.pl/item936591102_zestaw_u bran_34_benetton_only_h_m_riverisland.html myslicie ze warto je kupic? tym bardziej ze cena jest smiesznie niska...

Gość
cos ci sie przeslyszalo ostra, lubie tylko jedna piosenke:o

Niezle po niej jedziecie. Nogi ma takie a nie inne, bo jest cholernie szczupla i tyle. Wyglada mi na wysoka kobietke, a przed chwila sama pisala ze nosi rozmiar 34. Przy twoim wzroscie mozesz po prostu wrzucic pare kilo i twoje nogi stana sie normalne- wedle mniemania tych nawiedzonych tlustych bab z kafe.

Ostrasiostro- taaa? :) Ciekawe- no chyba ze mowimy o chorobach psychicznych typu anoreksja, ale w tym wypadku to mocno przesadzone.

Gość
to chyba smutne nie moc powiedziec sobie nawet ''ale dzisiaj zajebiscie wygladasz'' ? :( definitywnie zagname ozieble🖐️

Serio.Mam siostrę 174 i jest strasznie chuda, odkąd pamietam a je naprawdę sporo, badania ok, po prostu ma taką przemianę materii i chociaż chce schudnąć nie może..

Hm...sadze,ze autorka zla poze zrobila do fotki...po prostu nog nie postawila prosto i tyle....nie sa krzywe:) Te bombki sa okropne:O Tak w ogole to wole bombki na choinke hehe:P

Gość dream therater
mosciu nikt nie opwiedzial ze jest brzydka jest piekna ladna.... ale w tym stroju wyglada zle bo ma krzywe nogi i wypchnieta miednice do przydu.proponuje inna fotke wrzucic bo byc moze to wina zdjecia.

Autorko..nosisz 34:O Masakra!!! Masz tak dobra przemiane materii? A moze....to wina anoreksji badz bulimi:O

Angel dlaczego zaraz anoreksja lub bulimia?? Ja znam wiele dziewczyn noszących ten rozmiar, i zapewniam są calkiem zdrowe.

Gość wygieta niewygieta
co sie tak dowaliliscie ze taka wygieta albo zwyczajnie sie garbi albo ma wade postawy lordoze albo kifoze, nie pamietam ktora powoduje wygiecie do przodu