Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sieeewassss

jak wygladam w tym stroju?

Polecane posty

Gość dfrcvdvdf
jestes sliczna i masz mega super figure (a jak to sa zdjecia zaraz po ciazy- to baaaardzo gratuluje) :)

Gość pytammwasssss
nie ,jestem juz 3 lata po ciazy;) a ty chlopak czy dziewczyna? dfrcvdvdf obnize albo kupie inna

aha tlyko nie zakladaj tej spodnicy ala baletnica bo jest straszna:P Jak na bal przebierancow:P W koncu jestes matka i zona to musisz ubierac sie stosowniej a nie jak....klaun;)

Gość pytammwasssss
[zgłoś do usunięcia] dfrcvdvdf ty facet czy kobieta ,jestem 3 lata po ciazy...dzięki angel bede kombinować wkleje niebawem jakis nowy zestaw

OstraSiostra --> tak z ciekawosci weszlam na Twoj i widze,ze juz dluzszy czas tutaj ,na kafe, siedzisz a ja widze Cie 1wszy raz:P

Bywa...bywa;););) Widze,ze same zostalysmy:P Hehehe a ja nadal mam waki na glwie....mam wieczorem isc na piwko ale chyba zrezygnuje bo jakos nie chce m isie disiaj nic a nic...chociaz powinnam sie zmusic bo facet mnie wqrwil i moge sie odgryzc:P:P:P

O prosze..ja niecierpie takich imprez:O Zawsze staram sie jakos wymigac co sie nie udaje czesto:P

U nas impreza firmowa polega na wyjściu do fajnego klubu na piwo lub wódkę w dobrym towarzystwie- dlatego lubię :D

aaaaaaaaaaaaa to u mnie impreza firmowa czyi spotkanie w pracy przy ciastku i pozniej mozna uslyszec plotki na swoj temat,na drugio dzien rzecz jasna....a takie spotkanie o jakim piszesz to sami sobie organizujemy w weekendy:D

Gość autorka nawet fajnie
wyglada gdyby sie tak nie garbila :P

Gość chodzenie w spodniach to grzec
h a grzesząc ściągasz na siebie cierpienie