Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julccia

Odszkodowania powypadkowe w kraju i za granicą do 20 lat wstecz

Polecane posty

Witam wszystkich, Pomogę w odzyskaniu odszkodowania za wypadek lub śmierć bliskiej osoby w wypadku. Osoby zainteresowane zapraszam. Chętnie odpowiem na Wasze pytania.

Gość mam pytaniekjkij;
syn przeszedl po wypadku orzeczenie lekarskie dostal odszkodowanie , a potem sie okazalo ze wzrok sie mu pogorszyl i musi nosic bardzo grube szkla. czy to da sie wynegocjowac

Tylko odszkodowania za wypadek i smierc? A za przeprowadzona operacje ktora miala polegac na plukaniu otrzewnej a skonczylo sie usunieciem czesci trzustki i lekarz nic o tym nie wspomnial,ani nie ma zadnej wzmianki na wypisie ze szpitala? Dowiedzielismy sie o tym przez przypadek po roku czasu gdy maz podczas pobytu w szpitalu mial robione tk.

Witam, Do "mam pytaniekjkij; Proszę napisać coś więcej. Co to był za wypadek ? Kiedy ? Z czyjej winy ? Z jakiego ubezpieczenia syn dostał odszkodowanie. Proszę napisać na mojego e-maila, bo pewnie wynikną jeszcze inne pytania. Mój e-mail julccia2@wp.pl

Witam. Po pierwsze, czy jest Pani w stanie udowodnić, że wcześniej nie miał mąż żadnej operacji? Po drugie, w jakich okolicznościach się dowiedział o zoperowaniu trzustki i czy ma dowody na to, że wycieli mu właśnie wtedy tę część trzustki? Trzeba sprawę najpierw zgłosić do rzecznika praw pacjenta, który to na podstawie dokumentacji medycznej i innych dowodów orzeknie, czy nastąpił błąd w sztuce medycznej. Pozdrawiam

Gość gość
Witam spadl na mnie wielki konar d,rewa po wypadku mialam byc niewidoma mam mikrouszkodzenia mozgu czesta lamliwosc kosci.cz y naleza mi sie jakies roszczenia po tym zdarzenju