Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość arturtelefonankieta

65zł po miesiącu wypełniania ankiet = około 10min dziennie

Polecane posty

Gość arturtelefonankieta

Witam. Od ponad miesiąca jestem zarejestrowany w pewnym programie badania rynku. Polega to na tym, że dostaję gotowe ankiety do wypełnienia i za to naliczają mi punkty. Każda ankieta ma minimum 10punktów = 2zł za jedną ankietę. Może to nie są kokosy, ale jest ta pewność, że WYPŁACAJĄ PIENIĄDZE albo na Twoje konto bankowe, albo zamieniają je na czek, który możesz zrealizować w sklepie. Wiem, że wypłacają, bo po miesiącu wypełniania ankiet zarobiłem 65zł = 325pkt i pieniądze te już wypłaciłem. Polecam, bo naprawdę się opłaca. Ankietę wypełnia się średnio około 10min więc nie trwa to długo. Jeśli chcesz się zarejestrować w tym programie, to napisz do mnie maila. Polecam ten program również dlatego, bo za każdego poleconego dostaję 10pkt. Ty tak samo, jeśli polecisz ten program powiedzmy 20 osobom będziesz mógł wypłacić swoje pierwsze 40zł:) Rejestracja jest oczywiście za darmo. Poza tym podkreślę jeszcze raz, że ja już swoje pierwsze pieniądze dostałem na konto bankowe więc nie są to żadni oszuści, a pierwsza firma, która wypłaca rzeczywiście pieniądze za ankiety. Pisz na maila to wyślę Ci wszystkie szczegóły arturkuro1988@interia.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować