Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinek

Dobra drogie panie,przyznać się.Która dziś nie pamiętała że jest Dzień Mężczyzn?

Polecane posty

Gość marcelinek

Gość vfbg b
a ja myslalam ze taki dzien jest 30 wrzesnia ...

Gość ja tam zapomniałam
bo generalnie nie uznaje tego dnia. Dla mnie istnieje tylko Dzień Kobiet:P

Gość ło matko jak
vfbg b ty nie mysl bo myslenie nie jest twoja mocna strona

Gość
30 wrzesnia jest dzien chlopaka, dzien mezczyzny dzisiaj

Gość marcelinek
czemu nie uznajesz?

Gość ja pamietam jak ZAWSZE
o 30 wrzesnia - Dniu Chłopaka, inne wasze mymyslne dni mam w dupie bo my tez mamy jeden tylko dzien

Gość marcelinek
ale tamten to Dzień Chłopka,dla nastolatków.I ta pora roku jest taka brzydka wtedy jesienna.A w marcu jest piękna aura,czyż nie??? To piękny dzień...i pora roku wszystko budzi się do życia;)

Gość ja tam zapomniałam
nie uznaje bo to bzdura, wymyslili ten dzien bo jakies spedalone pajace pozazdroscili kobietom ich swieta. Ale co sie dziwic skoro dzis spotkanie prawdziwego faceta, ktory nie biega do solarium, kosmetyczki, nie depiluje sie- graniczy z cudem. No i mają pedaly swoj dzien:P

Gość marcelinek
to w Tobie czuć zazdrość i szowinizm.Jeśli uznajesz tylko swoje święto to kto będzie pamiętał o Tobie w tym dniu?Może też nie będzie go uznawał?Istniejesz tyko dla siebie...?:O

Gość ja tam zapomniałam
juz ty sie nie martw, o moim świecie pamieta mój facet a nie jakiś spedalony goguś. Jaka zazdrość? To chyba Dzień Kobiet był pierwszy więc kto komu pozazdrościł tego dnia? Podobnie jak pozazdroszczona nam wizyt na solarium, u kosmetyczki i depilacji. Czekam tylko aż zaczniecie zazdrościć cycków w rozmiarze D i zaczniecie sie operować:D

Gość marcelinek
ale przecież jest równość, Wasze święto i nasze święto.Wasze święto ma już 100 lat a nasze 10 więc czego tu zazdrościć?Zazdrościsz że się wyrównało...?:O I dziwi mnie że chcesz żeby mężczyźni o siebie nie dbali......przecież kobiety narzekają że mężczyźni o siebie nie dbają. Tak w ogóle to nie wiem czy warto z Tobą rozmawiać, bo masz dziwne poglądy....:O

Gość marcelinek
kobiety powinni zaganiać mężczyzn, do chodzenia do solarium,kosmetyczki a nie zabraniać. Takich jak Ty chyba jest bardzo mało, bo ja słyszę wokół co innego, narzekania kobiet że mężczyźni nie dbają o siebie.:O A depilacja to normalna rzecz, jak ścinanie włosów na głowie, bo inaczej włosy będą sobie rosnąć gdzie chcą i jak chcą. I nie obrzucaj ich błotem że tacy to homoseksualiści,bo zachowujesz się trochę jak zakompleksiona:O