Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvdbvneib

ile pali wasze auto na 100km

Polecane posty

Gość Macho__25
Tak tak, jesli ktos tutaj jest śmieszny to chyba Ty !!. I kup sobie tego niezawodnego Japończyka, tylko uważaj zebys wyhamował, bo cos im ostatnio hamulce szwankują w tych niezawodnych pudełkach.... Japońce kiedys - super - teraz tandeta jak ta z chin. Niemieckie fury są ok.

Gość 5/100
Macho__25--> zgadzam się absolutnie sama jeżdżę passacikiem w sedanie 1.9,110km i jestem zachwycona;)

Gość Macho__25
radze ubezpieczyć, bo to cholernie chodliwe auto.

niemieckie fury BYŁY ok, teraz to wymuskane pudełka wypakowane badziewiem robionym przez ludzi mających zwolnienia na karku wśród japonczyków nadal panuje dbałość o detale i niezawodność oprócz mazdy oczywiście, która zeszła na psy po przejęciu przez forda

Gość Macho__25
Mazdy i Toyoty, która niestety nie zatrzyma sie nawet wtedy, gdy wcisniesz jej hamulec ! A Toyota oczywiscie oczarowała wszystkich swoim serwisem: Na apele ludzi którzy nie mozli zatrzymac auta toyota odpowiedziała: "Doraźnie prosze wciskac hamulec do skutku, tzn az nie złapie, a w miedzycziasie zgłosic sie do serwisu" No to prosze CIe. W Niemcu chociaz masz wpływ na to jak chcesz zgniniesz, a w japońcu giniesz bo hamulce nie działają.

Gość ndvwvrupwuvhpw
a co sądzicie o amerykancach?

Gość ndvwvrupwuvhpw
jeep, dodg itp? jeżdxi ktos? jak oceniacie?

Gość Macho__25
A tatus ma rafinerie ? CHoc osatatnio oapmiętali sie i zmniejszyli te piece. Bo tamte paliły troche za duzo na zarobki przeciętnego polaka. Ale fury fajne

Gość moj ok 18/100
ja jezdze jeepem i sobie chwalę ;) jeżdzilam juz 2 inymi i ten najlepszy:) najmniejsze spalanie(w porownaniu z poprzednikami), najlepiej wyposazony, dobry silnik, no i się nie sypie po 150tys ;)

Gość moj ok 18/100
a tatus nie ma niestety rafinerii ;) choc by sie przydala;)

Gość anulla 75r
ja mam seiczka - tani w utrzymaniu, mało pali, wygodniej po niego sięgać niż po Mondeo które tez mam - duzo pali,kosztuje,kolumbryna której nie chce się odpalać by po bułki jechać.. ale na trasy wyciągam mondeo reasumujac seiczek najlepszy w promieniu od domu 20 km- 6L/100 mondeo najlepszy w promieniu powyżej 20 km- 9L/100

Gość dddswrewwe
6 l ropy na 100 km' renault scenic

Gość moj ok 18/100
heheheh skazany na blond nie wiesz ile pali twój samochód?

Gość moj ok 18/100
a kupujac samochód też nie orientowałeś się ile pali?

Gość moj ok 18/100
no to ci się udało, bo to nie zawsze idzie w parze;) a różnice w spalaniu sa duże... tak jak tu np- jednym pali 5/100 innym (tak jak mi) 20/100 więc w zł licząć nawet pb95 za 4 zł jest kolosalna, a samochody mogłyby kosztować podobnie....

Gość Macho__25
skąd blondi ma to wiedziec, skoro na fizyke nie chodziła i nie zna prostego wzoru aby to policzyć.

Gość moj ok 18/100
co to jest vieś vagon? heheheh

no tak, toyoty nie mają hamulców... hmmm to logiczne 💤 a jeep? hehehe duże, brzydkie, awaryjne, paliwożerne :) prawdziwą sztuką jest wyciągnięcie 200 HP z 5000 ccm - to potrafią tylko amerykanie :D

Gość moj ok 18/100
że duże to się zgodze, że brzydkie-kwestia gustu ;), ze paliwożerne -prawda, ale dają coś w zamian ;)

Gość moj ok 18/100
aaaa ciekawa jestem skąd pogląd, że awaryjne? jakim jeepem jeździłeś, że był awaryjny?

Gość moj ok 18/100
chociażby komfort jazdy :p nie mam problemu spędzić 10 godzin za kierownicą:p nie wysiadam po takiej trasie z bolącymi plecami, potłuczonym na dziurach tyłkiem i zdrętwiałymi nogami:p

Gość moj ok 18/100
a w którym momencie powiedziałam, że jest uzalezniony??? powiedziałam, że daje coś w zamian;p a napisz jakim jeepem jezdziles bo ciekawa jestem jaki był awaryjny?

Gość moj ok 18/100
kamecha no mów którym jeepem jexdziłeś! uprzedź nas przed awaryjnym modelem;)

Gość moj ok 18/100
to skąd wiesz , że są awaryjne? jak ja lubie, jak ktoś pierdoli dla samego faktu pierdolenia! równie dobrze możesz opowiadać o tym, ze pamela andreson jest kipska w łózku... ani jej, ani jeepa nigdy mieć nie będziesz;)