Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvdbvneib

ile pali wasze auto na 100km

Polecane posty

Gość Pelagia P.
vieśwagon - volkswagen

Gość Pelagia P.
jeździłam Oplem Astrą, ale dużo paliła w mieście benzyny nawet do 9/100, teraz mam Nissana - Almerkę diesla i jest dużo taniej

Gość moj ok 18/100
jak jesteś takim facetam jak się znasz to wszystko stało się jasne ;)

Gość moj ok 18/100
bua hahahaha nie dość, że zna się na motoryzacjacji jak świnia na astronomii, nie dość,że facet z niego jak z koziej dupy trąbka, to jeszcze tempy buc :D ps.foto też masz niezłe ;D w twoich oczach widać przeciąg panujący między uszami;)

Gość moj ok 18/100
wiesz co kamecha za maluczki ty jesteś jak na dyskusję ze mną także żegnam bidny, brzydki, głupi prawiczku ;)

Gość yolQa
peżot 104 pali 4,7L/100km :classic_cool: choooj z tym, że sie psuje co roku jakaś inna część w nim ... :o

scenic II pali jakieś 7 litrów ropy przy takiej jeździe niezbyt przepisowej zaś ford k łyknie i osiem benzyny ale za to smiga jak wyscigówka:)

Od ponad 5 lat Toyota Celica 2.0 rocznik 1993, automatic Pali 10-11/100 ale nigdy mnie nie zawiodla. Praktycznie bezawaryjna. Bezpieczna. Import japonski (i tego sie bede trzymac w przyszlosci bo Japonce nie zrobia goowna na wlasny rynek). Raz do roku trzeba sie pozbyc ok 500 euro na serwis ale potem swiety spokoj na nastepny rok (w miedzyczasie jakies drobne przeglady za pare groszy albo za darmo u swojego mechanika).

Gość marmida
Tutaj https://nocar.pl/blog/jak-ograniczyc-spalanie-zima/ jest ciekawy artykuł na temat ograniczenia spalania zimą. Myślę, że warto się z nim zapoznać, ponieważ w ten sposób zaoszczędzimy nie tylko kasę na paliwie, ale również można uniknąć mandatu. Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Gość gość
Toyota Yaris II generacji,2006 r,. silnik benzyna 1.3 , wychodzi nawet 7l/100 :( Jak na tak nieduże auto to naprawdę sporo i jestem trochę wk...y że muszę nim jeżdzić - chodż przyjemnosc z jazdy tym pojazdem jest pierwszorzędna.

Gość gość
11-12L trasa 14-17 miasto a jak chce się poważnie pobawić to 100zł na godzinę trzeba lekko liczyć. 350Z

Gość gość
ja tam wolę kasę na imprezy i ciuchy puszczać niż dopłacać do 4 kółek by się lansowac dla szpanu. taki mały Seat Ibiza czy Suzuki Swift by mi w zupełności wystarczył.