Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paleccc

Co facet robi z palcem, którego włożył wam w tyłek? Do tyka nim was dalej?

Polecane posty

Gość Paleccc

Czy idzie od razu się umyć? Przecież palce obok mają z tym palcem kontakt. On taka dłonią albo nawet tym palcem potem was dalej dotyka?

Gość Stokrotka Zakładka
Mi na szczęście facet nie pcha paluchów do odbytu. To obrzydliwe.

Gość ENI35
to niesamowite co ty piszesz...PALECCC..jak wkłada ci palec to jakiś oszołom niewyżyty,..............sex moze byc taki piękny.........matko .....normalnie porażka....co też oni wyrabiaja...............małolaty

Gość obrzydliwe rzeczy

Gość to jest zboczenie
palcow sie tam nie wklada

Gość też pytam
A jak wam wkłada palca najpierw do pipki, no to co, też dotyka dalej czy idzie się umyć?

Gość o bosze
jak patrze na ten ciemnogrod....dobrze ze ja mam normalna kobiete....o DZIEKI CI BOSZE....z takimi dewotami nie wytrzymalbym 5 min w lozku....sex moze byc taki piekny .....aaaaaa w odpowiedzi na gospodarza pytanie.....nic nie robie, nie wiem dlaczego ale dupcie moich kobiet nie smierdza......sa czyste i pachnace......mimo wszystko staram sie uzywac rak zamiennie tzn prawa dupcia lewa cipcia :)

Gość do też pytam
z pupy do pipki ja wkladam

Gość normalna kobieta nie da
sobie wsadzic palca do tylka

Gość o bosze
dobrze ze swiat jest pelen nienormalnych kobiet...O BOSZE DZIEKI CI

Gość wiekszosc kobiet na to nie
pozwala

Gość o bosze
to zakompleksione dewoty, ktore w tym miejscu maja wlosy i mydlo gosci tam raz na tydzien....O BOSZE POMOZ IM :)

Gość co ty gadasz
anala i rzeczy z tym zwiazanych to moze 15-20% kobiet probowalo

Gość o bosze
powaznie jast az tak zle?!....dobrze ze moich 100% chcialo ...o BOSIU DZIEKI CI.......

Gość i nie przeszkadza ci
jak np. kobieta uprawiala wczesniej anal z 15 facetami, rowniez zdarzyl sie jej anal na pierwszej randce?

Gość o bosze
a czy Ty uprawiasz z kazda kobieta sex poraz pierwszy? (bo tamat poprzednia ci sie "kosi")....co mnie obchodzi co ta kobieta robila przede mna...to jej zycie....nasze zaczyna sie w miejscu kiedy ja ja poznaje....jesli zrobi to z innym bedac tzw "moja dziewczyna, kochanka, zona" posle ja do diabla...ale jesli robila to wczesniej.....To jej sprawa!!! Dlaczego kobiety nie moga czerpac przyjemnosc z sexu i musza czekac tylko na tego jedynego (ktory przewaznie jesli jest jako pierwszy jest oferma i wypacza kobiecie sex na cale zycie)......czyz sex (dobry) jest zarezerwowany tylko dla samcow?!....co za bzdura...O BOSZE OSWIEC GO (JA)...co za ciemnogrod....ehhh

Gość i nie przeszkadza ci
a jak kobieta byla prostytutka albo skakala na boki tez ci pewnie nie przeszkadza

Gość o bosze
nie wiem w jakim towarzystwie sie Ty obracasz (moze czujesz takie zagrozenie)....nie prosze moich kobiet o zyciorys i badanie ginekologiczne na pierwszej randce, poznaje je i wiem dosc duzo o nich zanim ide do lozka....uwielbiam kobiety wyzwolone od takich posranych stereotypow o jakich tu mowa (dupa do srania, cipka do bzykania) ktore jesli maja na cos ochote to mowia...a nie zestresowane myszy ktore boja sie lustra....ehhh, czasami az mi szkoda tych pieknych kobiet ktore trafiaja na takie ciemne masy....O BOSZE WYBACZ MI TA PYCHE

Gość tiriririri
pisze się "TĘ pychę" sorry ale nie znosze tego błedu;p

Gość o bosze
och wybacz amok...nic wiecej nie mam na swoje wytlumaczenie...BOSZE WYBACZ JEJ TĘ ALUZJE

Gość bo inne zajęte
do o bosze: nie piszę, czy się z Tobą zgadzam, czy nie, ale BŁAGAM CIĘ nie używaj w każdym zdaniu tego Twojego "o bosze", bo mi się to naprawdę kojarzy albo z 14 - letnimi fanami Hanny Montany (czy jak to się tam pisze), albo z gejami tymi bardziej kobiecymi (bez obrazy), którzy mówią słodziutkim, cieniuktim głosikiem "o boszeeeee o, nieee, no weeeeźź". Proszę Cię - niby mężczyzna i wyskakuje z jakimś "o boooosze". za chwile jeszcze będziesz pisał o słitaśnych fotkach i komencikach na naszej klasie?? grrr

Gość na ratunek już za późno..
co poniektórzy nie wiedzą co to jest higiena i myślą,że wkłada się palec w brudny tyłek,taki całodniowy...fuuj!

Gość wawawawa
o fuu wsadził mi palec w odbyt, o fu facet dotknął mojej cipki, o fuu on mnie poicałował, o fuuu dziewczyna z chłopakiem. ludzie przerażacie mnie. sekd jest dla ludzi, niekoniecznie raz do roku dla przedłużenia gatunku ale również dla przyjemności.

Gość o bosze
do "bo inne jest zajete" przepraszam ze urazielm Twoja wrazliwosc i narazilem sie na zly odbior mojej seksulnosci .....cierpie o jakze strasznie z tego powodu Teraz krotkie wytlumaczenie dlaczego o bosze....... 1. Bosze zamiast Boze.....nie chce wzywac go po imieniu (nie lubił Sodomy, wiec lepiej sie nie narazac) 2. Jednak Bosze aby instancja najwyzsza zagrzmiala i oswiecila ludzi co to bliskosc, akceptacja partnera i umiejetnosc sprawienia przyjemnosci partnerowi przez partnera P.S. Kurcze nie mam profilu na nk, ale chetnie zobacze Twoj i wpisze jakas uwage godna Twojej przebiegliwosci

Gość no jaki bystry jesteś
taki bystry że pewnie nei wiesz że potem panna dostanie pięknego stanu zapalnego i będzie musiała łykać tony antybiotyków by się pozbyć bakterii z pochwy... w najlepszym wypadku dostanie zapalenia jajnika, w gorszym nadżerki....no ale takie rzeczy to wychodzą po latach a za kilka lat będzie biegać do prywatnych ginów i płakać czemu nei moze zajść w ciążę, a wśrodku będą same zrosty od nieleczonyc stanów zaplanych a ty się dalej baw we wkładanie paluchów do dupy

Gość taka sobie malutka:)
stara sie uwazac i zna zasade ze co w pupie to niekoniecznie potem w pipie:)

Gość o bosze
jak juz pisalem staram sie pamietac ktora prawa, ktora lewa...jestem z moja obecna partnerka juz dosc dlugo, takie sprawy dogralismy juz na paczatku....pierwszy problem u ginekologa i stwierdzenie ze byc moze przecholowalismy....zaradzilismy temu w ten sposob zeby pamietac o symetrii ciala....no coz kiedy czasami hormony biora gore i szalenstwo powoduje ze nie pamietamy w ktorej dziurce byl wibrator w ktorej penis.......ups pomieszalo sie....zycze Ci tego bom dobry czlowiek .... dbam o to zeby moja kobieta zdrowa byla

Gość Jenna Jameson24
Ale przecież odbytu nie myje się od środka i nawet jak jest się czystym, a głupi facet wsadzi palca w dupę to ten palec śmierdzi!!!

Gość sex w usta to rzygi
a wkladanie tam palcow to powoduje...kto da wiecej

Gość do taka sobie malutka:)
ciekawe czy zawsze to pamieta