Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paleccc

Co facet robi z palcem, którego włożył wam w tyłek? Do tyka nim was dalej?

Polecane posty

Gość o bosze
stara sie :)

Gość jajajajajaaaaaaaaaaaa
Ktos napisał o dwotkach. Ja do dewotek nie nalezę i mimo swojego wieku jestem rozwiazła to dla mnie grzebanie w dupie palcami jest obrzydliwe i anal jest idiotyczny.

Gość na ratunek już za późno..
ja myję tyłek od środka i to co wieczór... Jestem jakaś inna?

Gość o bosze
moze wlasnie Twoj wiek jest problemem, zbyt dojrzala zeby experymentowac lub zbyt mloda zeby anal przebil atrakcyjnoscia seks klasyczny......pamietam jak trudno bylo mi moja mame namowic w latach 90-tych zeby golila nogi :)....a teraz jak jestem na obiedzie co i roz nowy depilator w lazience ;)

Gość ... :)))
ale się uśmiałam... do tych Wszystkich, którzy uważają że anal jest bleee... czy kiedykolwiek próbowaliście (-łyście) a jeżeli tak to widocznie partner nie taki jak potrzeba :) ja tam uwielbiam jak mój partner delikatnie dotyka mojej pupci :) czy to paluszkiem, czy języczkiem... a tak na marginesie... do tego typu pieszczot trzeba być odpowiednio przygotowanym :) a jak to sobie poszukajcie i poczytajcie w necie, to takich bredni nie będziecie pisać o bosze - jesteś oki :)

Gość rysujęwąsy
mojej dziewczynie!

Gość niewyżyty z wyżyłowaną pałą :D
kilkakrotnie zdarzylo się, że jak w podnieceniu pchałem laskom palca w doope to potem go wyjmowałem i mówiłem: chodź suko teraz z panem sprawdz jak smakuje Twoj tyłeczek :) i razem go lizaliśmy - zdarzylo mi się kilkakrotnie :) pozdrawiam Patrycje Groń z Lubawki - jej n ajczęściej tak robiłem :)