Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdusia-23

brak pewności siebie

Polecane posty

Gość gdusia-23

hej jestem przeciętną dziewczyną .W dzisiejszym świecie tak trudno wyróżnić się wśród tłumu pomimo tego że staram się w jakiś sposób wpasować w nowe środowisko nigdy mi to tak naprawde nie wychodzi .Spowodowane jest to pewnie moją niską samooceną nie umiem sobie z tym poradzić .Moim jedynym osiągnięciem jest chyba tylko to że mam chłopaka który mnie kocha(ZRESZTĄ I TAK POZNANEGO ZUPEŁNIE PRZYPADKIEM)i to by było na tyle życiowych osiągnięć.Mam wrażenie że wiele tracę ciągle siedząc w domu nie mam pracy przyjaciół jest tylko on.Ciągle myślę że tylko dzięki niemu jakoś funkcjonuję i boję się go stracić ,że jak odejdzie to sobie nie poradzę.Zresztą on też ma do mnie pretensje że nie potrafie nawiązywać nowych kontaktów że zamykam się na ludzi a to wcale tak nie jest.Chciałabym poznać nowe fajne osoby a to wcale nie jest łatwe bo nie lubię robić czegoś na siłę jeżeli ktoś mi się nie spodoba to nawet nie staram się tego zmienić nie lubię pozorów i kłamstw udawania kogoś innego.Coraz bardziej zamykam się w sobie i jak tak dalej pójdzie to czuję że pewnie i go stracę .Inaczej wyobrażałam sobie moje dorosłe życie .

Gość angeleyes81
gdusia-23 mam to samo,tyle tylko,ze ja jestem mezatka...brak pracy,brak przyjaciol i znajomych co dobija mnie calkowicie,czuje,ze marnuje kawal zycia...

Gość gdusia-23
ja pomomo tego że nie jestem jeszcze mężatką to już czuję sięniewolnicą własnego faceta pranie sprzątanie gotowanie i zero wdzięczności i docenienia

Gość angeleyes81
widze,ze mamy podobnych facetow,jak dlugo jestescie razem?

gdusia:D Moze najpierw poznaj kogos w necie,tak na poczatek:)Malymi kroczkami dojdziesz do celu

Gość gdusia-23
jestem już z nim 4lata i jest ok on jest przedstawicielem handlowym spełnia się w swojej pracy a ja siedzę przybita w domu bez żadnych perspektyw

Gość angeleyes81
a szukasz jakiejs pracy? jakies zajecie duzo by pomoglo

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
ale po co chciec sie wyróżnic?wystarczy byc sobą,albo sie jest z natury oryginalnym albo nie

Gość gdusia-23
pewnie że szukam ale ciężko jest a praca w fabryce mnie nie satysfakcjonuje mam dosyć tego że robią z człowieka śmiecia

Gość tez to mam i ciezko z tym
masz troche kasy do wydania? jelsi tak, to wybierz sie na aerobik, silownie, w czlowieka wstepuja nowe sily, zwikesza sie samooocena.