Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gubie sie w obliczeniach

ile to moglo miec kalorii???????????????????????????

Polecane posty

owsianka na mleku 0,5% pol na pol z woda 3 lyzki platkow owsianych, maly banan jablko talerz zupy jarzynowej niezabielanej pol piersi z kurczaka usmazonej bez tluszczu, duzo warzyw na patelnie, jedno jajko mi wyszlo ze 780 ale cos duzo;/

mnie wyjdzie o wiele więcej niż 780 kcal po 1. nie smaż warzyw po2. Dzisiaj już tyle zjadłas?? nieźle.... a co dołożysz od 15? Równomierne posiłki.... Za dużo naraz. ale to moje zdanie... po 3. powinnas ważyc wszystko. ja tak robię. Waże, odmierzam, liczę , dodaje i zawsze zawyżam. bo wiem, ze różnie na różnych strnach podają wartość kcal polecam www.tabele-kalorii.pl

seri duzo? przeciez wydaje i sie ze malo zwlaszcza ze nie jem chleba, ziemniakow ani makaronow

elizunia1987 zawsze wszystko wie najlepiej, nawet to, że mnie mąż zdradzi, bo jej siostre czy szwagierkę zdradził!! idź się babo lecz. oczywieście, że nie dużo. Ba , nawet za mało. Od dziennego zapotrzebowania wystarczy odjąć góra 20% ! jadłospis jak najbardziej ok tylko mleko 0,5 z wodą zamieniłabym na jogurt naturalny - jest bardziej pożywny, a na pewno od niego nie przytyjesz. warzywa na patelnie usmażone bez tłuszczu to tylko 50kcal w 100g! nie znam dokładnych ilości, ale z moich wyliczeń wynika, że to będzie ok 700 kcal

Meine Zelt dziekuje Ci Kochana!

gubię się w obliczeniach nie ma za co:) w końcu też się odchudzam. Pamiętaj o podwieczorku i kolacji! no i o ruchu:) elizunia ale to jest forum dietetyczne a nie uczuciowe. myślę, że jeżeli jest zdrada w małżeństwie, to wina leży po dwóch stronach. Może żona go zanidbywała, nie chciała się z nim kochać, może to wredna zołza - no to zdradził. nie mówię, że tak jest zawsze, ale niestety bardzo często

ok:) bedę pamietać jakie to forum ale na pewno nie miałam nic złego na myśli. jeżeli Cie uraziłam- przepraszam.

Nie gniewam się :P Jesteś weganką, bo chcesz schudnąć, czy z przekonania i światopoglądu?

Mięsa nie lubię, jedynie ryby wuielbiam. Ale rezygnuję z tego. Chcę być zdrowa, po prostu. Schudnać też chcę, bo przez zimę nabrałam tłuszczyku, ale nie jest to mój cel. chodzi o zmiane nawyków a nie krótkometrażowe odchudzanie

podziwiam Cię. ja bez ryb, mięsa, jaj, nabiału nie dałabym rady żyć, bo to moje ulubione produkty. no ale przecież ryby są zdrowe!