Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaaanamnaa

zdradziłam !?

Polecane posty

Gość a pierdzioszka
sie nie wypowie przeciez zawsze w takich tematach ma wiele do powiedzenia pierdziocha nawijaj

Gość no wlasnieeeeee
wiedzialam ze pierdzioszka so\wje trzy grosze wsadzi Haha

Gość
Brit to samo chciałam napisać :-D

Gość jaka tam brit
po prostu pierdzioszka to tak swoisko i pasuje jak ajbardziuej

Gość Gośkaaaaa ja
mozna powiedziec ze zranilam dwie osoby ... bo ten kolega mnie kochal .... ehhh

Gość
Taaa kochał :o :-D

Gość Gośkaaaaa ja
jesli nie wierzysz twoja sprawa .... rok znajomosci i kilka razy probowal mi to wyznac .. ale ja szybko zmienialam temat .

Nigdy przenigdy mu o tym nie mów.... ty zdradziłas więc ty się z tym męcz, nie zrzucaj na niego swojego bólu jesli szczerze tego żałujesz i chcesz wszystko naprawić...

Gość Gośkaaaaa ja
przepraszam dziewczynki zaraz wrócę, muszę skoczyć na klopa bo kret mi majtki liże i głowe już mu widać, zaraz wracam będziemy kontynuowały

Gość Gośkaaaaa ja
głupi podszyw

Gość prorokkkaa
a zatem powidam wam predzej wieloryb przejdzie przez ucho igielne niz otrzyma życie wieczne ten co daje dupy na prawo i lewo

Gość Gośkaaaaa ja
ehhh jeszcze ta niezreczna sytuacja ... bo minely juz trzy lata a kolega sie odezwal do mnie pisal smsy ... ze brakuje mu naszych rozmow ze ja go jedyna rozumialam ... ehhhhhh boje sie ze zacznie dalej pisac i wkoncu moj przeczyta jakis sms i sie dowie ze nadal mam z nim kontakty

Gość Gośkaaaaa ja
już jestem ale wiecie srałam na zielono moze dlatego ze mnie wczoraj podczas tez zdrady zapinał ogórkiem bo mu stanąć nie chciał

Gość TRZEBACZASEM
Masz rację. Po co mówwić o zdradzie. Nigdy się nie przyznawaj i nie miej takich wyrzutów sumienia. Większosć facetów zdradza. Moze Ty byłas już nieraz zdradzona...Trzymaj to dla siebie. No chyba,że chcesz skończyć ze swoim facetem...

Gość Gośkaaaaa ja
kolejne glupie podszywy ... nie znudzi wam sie

Gość TRZEBACZASEM
Ale, żeby być z dwoma - to bez sensu. Tylko straszna nerwówka. Wybierz dziewczyno.

Gość jak was slucham
drogie panie to zaczynam sie brzydzic kobietami, dajecie dupy na prawo i lewo i nic sobie z tego nic nie robicie, wy zwykle ladacznice jestescie,jak to dobrze ze ja wasza nacje traktuje jak worek na sperme na raz i kopa w dupe hahaha, ładny samochód, gold sikor robi swoje hahaha, proste istotki

Gość Gośkaaaaa ja
teraz jest super rozumimy sie poprostu kiedys mielismy kryzys ... zero dogadywania sie ja go bardzo kochalam a on mnie ignorowal a ja latalam jak glupia i przepraszalam dopiero jak go olalam przybiegl i zrozumial co stracil ... tylko szkoda ze ja z tego wszystkiego ... mysli czy czekac na niego czy nie ... czy to koniec czy nie ... zrobilam glupote z kumplem .. i krzywdzac jeszcze go ...

Gość do trzebaczasem
a czemu z dwoma zle jak mi mało i lubia suie pierdolic na bokach to nie dwa baty na raz przyjmuja

Trzebaczasem...dokładnie tak...tylko jesli chcesz odejśc od faceta powiedz mu co się stalo a z tej historii wyciągnij wnioski i po prostu już nigdy tego nie rób skoro nie dajesz rady z wyrzutami sumienia.

Gość jslfkjslfjsalfdj
nie ma to jak obciagnac kumplowi co , haha załosne istoty

Gość a gdzie jest pierdzioszka

Gość Gośkaaaaa ja
ja juz poprostu o tym zapomnialam ... wyzucilam to z glowy .. tylko te ostatnie smsy ... jakos mnie przerazily ze 3 lata minely ... a ten kumpel nadal gdzies tam mysli o mnie i wogole pamieta moj nr ...

Gość to styknij sie znim na chwile
zrob loda gdzies w kiblu w markecie i bedzie jak dawniej, przeciez to nic takiego obcoiagnac kumplowi majac faceta \no GOSKA przeciez wiesz cos o tym zaprawiona w takim boju juz jestes

no i co ja zdradziłam 2 razy i nie mialam wyrzutów.i co z tego? jest takie przysłowie, jak kuba bogu tak bóg kubie...

Gość TRZEBACZASEM
Do Chantalka: Masz racje, trzeba wyciagać wnioski i dążyc do prawdy. Ale nie można mieć wyrzutów sumienia, kiedy przez lata było sie właśnie jak to powiedieli poprzednicy " workiem na s...ę" ale dla swojego faceta.

Gość Gośkaaaaa ja
chyba musze zmienic nr ..... ehhh

Gość hja ha ha no nareszcie cos
widze ze taki zlot ladacznic i dupodajek drogie PAnie moze jakies namiary to znowu styjki nadstawicie , bo jak juz raz dałyście na boku to drugi i trzeci to kwestia czasu juz sie takie urodzilyscie kurestwo macie w genach

Gość Gośkaaaaa ja
dobra ja spadam z tego forum bo widze tylko same pogardy

Gość
goha z Trójmiasta ale żeś pojechała po bandzie :o