Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schorowany babsztyl

Ledwo co wybłagałam o jeden dzień wolny w pracy, WYZYSK!!!

Polecane posty

Gość schorowany babsztyl

Zachorowałam na oskrzela. Wieczorem dusiłam się jak dziki kot do tego jeszcze gorączka, ale poszłam... poszłam do tej pracy bo myslalam ze dam rade. Poprosilam o dzien wolnego zeby sie troche podkurowac bo w weekend mam zaliczenia w szkole i nie moge sobie pozwolic na chorobe. Z wielka łaska dostalam te dzien wolny!! Dodam jeszcze ze jestem zatrudniona na umowe zlecenie jako student to juz w ogole nie mam nic... moglam im jebnac zwolnieniem na caly tydzien!! ździerusy jedne!! Czy u was tez jest taki wyzysk??

Gość eeeeeeeehehhehehhhhhhhhhhh
nie, ja mam etat, moja firma przestrzega praw praw pracownika. idź do lekarza u niech ci da zwolnienie do końca przyszłego tygodnia, bo na słowo to ci pewnie nie będą chcieli uwierzyć :O zapalenie oskrzeli to nie przelewki, lepiej się kuruj.

Gość schorowany babsztyl
Jezeli nie poprawi mi sie do konca tygodnia to pojde na zwolnienie i bede miala w dupie ich grymasy... Ta umowa miala sie juz dawno zmienic... od 2 lat nie bylam na zadnym wolnym bo mi sie najzwyczajniej nie nalezy...Nawet jakby zrezygnowala to by mi sie zasilek nie nalezal:(