Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiemampytanieona

czy seks oralny to norma w zwiazku

Polecane posty

Gość nietaktowna
tak, prysznic. czasem zaburza spontaniczność, ale nie można mieć wszystkiego ;)

Gość dranghentini39
Najbardziej namiętnego loda zrobiła mi zwykła cichodajka - mężatka, tak namiętnego, że mi się paznokcie na lewą stronę pozwijały!!!! Ale wtedy myślałem cynicznie, że to ja ją mam i zaliczyłem puszczalską, zdziwiłem się, że tak naprawdę, jak potem mówiła mi, gdy ja zapytałem, że ona ma przyjemność jak zdobywa facetów robiąc im loda, ma ich w swojej władzy, kontroluje ich i z tego czerpie przyjemność. To ją kręciło!!! To trochę tak jak czytałem o hazardzistach, kręci nie wygrana, ale tak naprawdę moment tego napięcia i niepewności i chęci zapanowania nad grą. Myślę, że do radości z seksu oralnego jest akceptacja partnera, a nie ukryte poczucie władzy i zdobywcza pycha, cinizm!!!

Gość ajsza221
NORMA TO MOZE NIE JEST ALE WIEM JEDNO KAZDY FACET LUBI TEGO TYPU PIESZCZOTY JA OSOBISCIE LUBIE MOJEMU MEZOWI SPRAWIC TEGO TYPU MILOSC ORALNA WIDZE JEGO PODNIECENIE NA TWARZY WIEM ZE PODOBA MU SIE SPROBUJ NIC TO NIE KOSZTUJE A ZOBACZYSZ CO MOZESZ ZYSKAC

Gość Każdy facet to lubi być tak
pieszczony, ale pieścić swoją kobietę, to już nie bardzo.

dla mnie seks oralny jest wazny i jesli facet nie chce mi zrobic minety albo o zgrozo musze sie o nia upominac, to mowie mu 'nara buraku!' ja lubie byc pieszczona oralnie i sama tez daje tego typu pieszczoty, tyle w temacie.

Gość DRANGETHINI39
Ach...............

A tam, ja tam uwielbiam pieścić kobietę oralnie. To cudowna sprawa, pieścić delikatnie jej soczystą różyczke i rozkoszować się nektarem jej namiętności....To przecież takie cudowne!

Gość OgolonyStwor
Nie mam pojęcia jak można być z kimś w związku kupę czasu i nie próbować takich rzeczy.... Przecież to jest normalna sprawa. Kochacie się uprawiacie sex, są pieszczoty jest lizanie i co w tym dziwnego? Nie wiem czy mógł bym być z kimś do końca szczęśliwy jeżeli nie potrafił by mnie zaspokoic tak jak tego potrzebuje.

Nie interesuje mnie co inni uwazaja za ewentualna norme czy tez nie. Kocham swego meza i oboje lubimy sex oralny :) Czasem tylko to czasem sex--- zalerzy na co mamy ochote.

Gość ostry sqrwiel prawdomówny
eeee koorwa sprawa jest jasna - baba ma targac dziada i lykać kiedy jej pan zapragnie - jak nie to wypierdaIać i tyle !!! takie życie - i nie wierzcie drogie panie tym cioto chłoptasiom z którymi jesteście, jak wam mowią szmaty że nie potrzebują żebyście im obciagały!!! boją się wam sprawę jasno postawić i zapakować pałe w pysk!

Gość ja z perspektywy swoich
doświadczeń uważam ,że seks francuski jest cudowny. Uwielbiam lizać peniska,podnieca mnie to jak nie wiem co. szczególnie lubię lizać tą dziurkę,ż której wypływa sperma:P

Gość ja z perspektywy swoich
mój mąz nazywa mnie nieraz pieszczotliwie "jego ukochaną ssaweczką"

Gość nie uogólniajcie tego
co to za gadka, że "każdy facet lubi". Otóż nie każdy - mam znajomych, których związek się rozleciał dlatego, że ona lubiła, a on nie lubił, nie akceptował, nie chciał seksu oralnego. Więc taka gadka, że wszyscy/każdy itd jest bez sensu. Tak, jak powiedział Witkacy - najważniejsza jest rozmowa z partnerem, to dwoje ludzi między sobą ma się dogadać, co im pasuje, a co nie, czego chcą, a czego nie. Nie ma znaczenia, co innym odpowiada, co inni robią. Najważniejsze, czego chcą osoby w danym związku.

Gość grochy
Dla mnie mineta mogłaby nie istnieć :P

to że oral jest niepotrzebny - to czysta propaganda kreowana przez oziębłe w łóżku kurvvy i szmaty! Facet, który mówi że nie lubi jak jego baba mu obciaga jest dla mnie pdełem lub innego gatunku ciotą!

Gość Mogę mówić jedynie za nas
Ja sobie nie wyobrażam seksu bez oralnego, uwielbiam, zarówno brać jak i dawać, brać nawet bardziej. Co do facetów nie wiem, mój mąż twierdzi, że marzy o tym absolutnie każdy facet i jeśli tego nie ma, to zawsze będzie o tym fantazjował i śnił, ponieważ nie ma nic mocniejszego niż dziewczyna biorąca facetowi penisa do ust. Ja bym w każdym razie z tej formy seksu nigdy nie zrezygnowała, dla mnie to prawie najlepsza rzecz w seksie, kochamy sie w ten sposób zawsze z całkowitym zaangażowaniem i zatraceniem i nie wyobrażam sobie stracić takiej przyjemności.

Gość Mogę mówić jedynie za nas
"brać nawet bardziej" Miało być "DAWAĆ nawet bardziej" :P

Gość te squrwiel
akurat obciaganie to pedaly lubią bardzo :D

hahahha tak szmato - pewnie jesteś obleśną kurvva singielką taka co to wyzej sra nić dupsko ma!!! najlepiej szmaty uogólnijcie żę w ogóle tylko pedały czerpią przyjemność z zabawy kutasidłem a porządne kobiety daja sie walić tylko w celach prokreacji !

Gość kobiece zdrady
this is international love, love oral

Gość kobiece zdrady
oraly się mówi

Gość kobiece zdrady
dobrze a le robie sie ustami

Gość kobiece zdrady
du pą się robi a nie ustami!

Gość kobiece zdrady
polak mnie przesiaduje

Jeżeli facet mówi Ci że nie lubi orala to znaczy że: 1) kłamie bo wie że to jest coś co chcesz usłyszeć 2) jest nienormalny, należy go izolować od społeczeństwa i poddać leczeniu