Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatakamakapaka

korkowe-płaciliście?

Polecane posty

Gość jakatakamakapaka

kurcze,dowiedziałam zię,ze moja kolezanka musi zapłacić 500zł włascicielowi sali za to,że bedzie serwowac własny alkohol..paranoja

Nie płacimy nic, a mamy własny alkohol. Ale już napoje musimy odkupić od nich i płacimy od zużycia.

Kurde tego to się nie spodziewałam, ze trzeba płacić jak się nie korzysta w pełni za usługę:/ My nie płacimy:)

Gość no cośtyy
nie płaci sie za takie coś-tam gości ją poprostu naciągnoł.....:/ My mamy swój alkohol a picie od nich typu soki wode coca etc.mamy w cenie bez limitu:/

Gość sammer
nie my nie płacimy i nawet namy alkohol gratis bo jest jakas promocja :)

Nie płaciliśmy. "Korkowe" to opłata za serwowanie produktów spoza restauracji, nie kupujesz u nich więc chcą na czymś zarobić- często spotykałam się z tym w opisach sal czy menu, u nas nie było. Podawali wódkę kupioną przez nas, nie podawali i nie przechowywali domowego krupniku (bo nie wolno im bez banderoli), ale kieliszki czy ew. wiaderka do chłodzenia były, polewał świadek póki mógł :)

Gość w wiekszosci restauracji
chcieli albo korkowe albo mielismy brac alkohol od nich. A,ze w koncu zdecydowalismy sie na remize - nie placilismy :)