Gość szczupła2424 Napisano Marzec 10, 2010 Witajcie szczuplutkie! Od wielu lat zmaga, się z problemem 'bycia chudą'. Mam obecnie 24 lata i zamiast mieć piękne, kobiece krągłe kształty, jestem chuda i koścista. Prawda leży głównie po mojej stronie, ponieważ generalnie nie lubię jeść. No jeżeli jest jakieś danie, które mi smakuje, to jem chętnie, ale chlebem, kartoflami, i całą resztą podstawowych okropnych polskich produktów rzygam.. Nie mam duszy kucharza, więc nawet nie chce mi się fantazjować w kuchni by przygotować smaczne jedzonko, po to aby się najeść. Wolę np. iść głodna spać niż znów jeść chleb etc.. Chcę przytyć do lata, ale przy mojej bardzo dużej aktywności i jedzeniu 3 kromek chleba i obiadu dziennie na pewno mi się to nie uda.. Potrzebuję jakiegoś planu żywieniowego, który pomoże mi przytyć 5 kg. No oczywiście nie mówię o takim planie typu: słodycze i fast-foody. Chodzi mi o normalne, zdrowe jedzenie, które spowolni mój metabolizm i pozwoli mi przytyć. Nie chodzi mi tez o taki plan, który zawiera jakieś kosmiczne produkty, których nie wiadomo gdzie szukać, nie wspominając już o cenie. Znalazłam w necie DIETA "SZYBKIE TYCIE". Myślę, że to moja ostatnia deska ratunku. Czy któraś z Was z niej korzystała?? A może podsuniecie mi jakieś inne pomysły. .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach