Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA BARDZO WAŻNE

uwaga mamuśki lista żywności modyfikowanej genetycznie! Nie karmić tym dzieci!

Polecane posty

Gość UWAGA BARDZO WAŻNE

Actimel, Activia, Danio, ŚniaDanio, Danonki, Fantasia, Danone, GERBER, Wedel, Malma, Krakus, Constar, Morliny, Olej Marlibo roślinny, Golden Oil - Olej Uniwersalny, Olej Roślinny Wiejski, OLEJ ROSLINNY SALATKOWY - Oilio I WIELE WIELE INNYCH znajdziecie na stronach http://polska-wolna-od-gmo.org/doc/czy_wiesz_co_jesz_zakupy_be.pdf http://newworldorder.com.pl/artykul.php?id=1658 Są też nazwy produktów, które nie zawierają żywności GMO, która jest bardzo niebezpieczna dla zdrowia. Zadbajcie o zdrowie swoich dzieci.

Gość no to co dawać

Gość a ja uwielbiam taniec
a ja mojej daje danonki i sloiczki gerbera tez.

Gość bele de jour
dokladnie, najlepiej nic nie dawac bo wszystko szkodzi:o

Gość jeszcze macierzyńska mama
gerber? A to ciekawe, bo mj pediatra twierdzi, ze włąśnie z gerbera jest najlepsze jedzienie dla maluchów

kupię sobie pole z oborą za miastem i będę hodować bydło, kury, zboże zasieję i lnianą kieckę przydzieję :) ooooj marzenia......

Gość hheheheh
dobre

Gość do aksa
tylko pamiętaj, żeby pole nie było blisko drogi! ;-)

Gość dajcie liste co jest zdrowe

Gość przeciez i tak wszystko
jest modyfikowane genetycznie, kazda uprawa, hodowla zwierząt, chodzi przeciez o uzyskanie najlepszych egzemplarzy. Wiec nie ma co szalec.

Gość a teraz
to nic zdrowego w sklepach nie kupi się a jeść coś trzeba, takie czasy,

Gość UWAGA BARDZO WAŻNE
to nie jest wszystko, dlatego podałam linki w których dowiecie się więcej. Również o produktach, ktore NIE zawierają GMO. Do pani której pediatra radzi podawac gerberki :D - kopnij go w tyłek albo słuchaj dalej i podawaj dziecku syf. Do pani która twierdzi, że modyfikacje genetyczne przyczyniają się do wzrostu jakości pożywienia - jesteś głupią, niedoinformowaną bździągwą więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. To od nas, konsumentów zależy czy te trucizny będą na półkach sklepów w Polsce, wybierajmy to co zdrowe! Wejdźcie w linki podane w pierwszym poście, szukajcie na własną rękę, informujcie znajomych i osoby, które są wam bliskie i których zdrowie leży wam na sercu. "teraz wszystko niezdrowe, najlepiej nic nie dawać" - puknijcie się w łep :o żywność modyfikowana genetycznie powoduje nieodwracalne zmiany w środowisku i w organizmie, to nie jest zabawa, to poważna sprawa! Nikt wam nie potwierdzi, ze to NIE MA złego wpływu na zdrowie nas i naszych dzieci. Na GMO zarabiają zachodnie korporacje i to zarabiają niewyobrażalne sumy pieniędzy, polecam poszperać na youtube do czego prowadzi hodowla GMO. Pamiętajcie jesteście odpowiedzialne za zdrowie waszych dzieci, nie lekceważcie tego!!!

Gość Miss.M
Zgadzam się, na szczęście są jeszcze w Polsce rzeczy zjadliwe

Gość takirobaki
a czy mozesz mi powiedziec-tak na chłopski rozum, co to jest to GMO??

Co? A ostatnio ogladalam AGROBIZNES gdzie mowili,ze w PL nie wprowadzili GMO..Za to u mnie,w Brukseli sa ziemniaki GMO

Gość takirobaki
jajko z genami szczura?? ło matko!!

jeszcze macierzyńska mama gerber? A to ciekawe, bo mj pediatra twierdzi, ze włąśnie z gerbera jest najlepsze jedzienie dla maluchów A moja Pani doktor najchetniej zapisuje najdrozsze leki bo ma prowizje od konceru farmaceutycznego

I no wlasnie! Puknijcie sie w leb..tu nie chodzi o blahostki..gadanie"TAK NAJLEPIEJ TO NIC NIE DAWAC" jest zalosne,bo to nie chodzi o to,ze karmi sie dzieci sloiczkami do 3 roku zycia,ale o to co wprowadzaja do obiegu naukowcy..

Gość takirobaki
dzieki, obejrzałam

Gość UWAGA BARDZO WAŻNE
jeszcze co do "autorytetu" naukowców, lekarzy, waszych pediatrów... Chyba każdy słyszał o globalnym ociepleniu. To fakt, ale to, że jest to wina człowieka to kompletna BZDURA a naukowcy od paru lat alarmowali jaki to zgubny wpływ na klimat ma działaność człowieka. I co? I jakiś mądry haker wykrał maile profesorków którzy sami siebie instruowali jak manipulować danymi żeby prosty lud kupił bajkę, co w efekcie sprowadza się do płacenia astronomicznych podatków za co? Za CO2 który wydalamy z każdym oddechem? Idiotyzm. Nie wierzcie we wszystko co serwują wam tęgie głowy i wieczorne wiadomości. Będą wciskać kit że uprawianie żywności modyfikowanej genetycznie jest OK, albo że jest neutralne, nie ma wpływu na zdrowie. Albo o zgrozo że wyeliminuje głód na świecie :D (gdyby 10 najmożniejszych świata sypnęło 0,001 swojego majątku to głodu na świecie by nie było) Nie dajcie się zwieść, nie kupujcie GMO i na Boga nie podawajcie tego dzieciom!!!!

Tak,jak sama nie zasiejesz,nie uchowasz to nie bedziesz wiedziala co jesz!!

Kurcze a ja często robię zakupy w Biedronce, Lidlu, Tesco a te są oznaczone jako czerwone. Muszę uważniej czytać opisy na opakowaniu. Ale rozumiem, że nie zawsze jest napisane, że produkt jest wykonany z GMO?