Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce.

Wiem o romansie męża mojej koleżanki- co teraz?

Polecane posty

Gość jestem w kropce.

Dowiedzialam sie o tym przypadkiem, bo jak wiadomo swiat jest maly. No ale nieistotne w jaki sposob istotne ze wiem. Rozmawialam z nim, romans trwa juz pol roku, on niby nie mogl zniesc tego, że ona stracila zainteresowanie seksem i jego osoba po urodzeniu dziecko. Dziecko ma poltora roku i jak stwierdzil i tak dlugo wytrzymywal. Powiedzialam wiec by sie zdecydowal albo tamta kobieta albo X (zona). On na to, ze nie odejdzie od X bo maja synka i on chce go z nia wspolnie wychowywac, ale tamtej kobiety tez nie zostawi bo daje mu to czego X dac nie moze. Od razu zaznaczam, ze nie mam zamiaru X mowic o tym bo wiem ze roznie z tym bywa potem. Nie umiem jednak teraz sie z nia przyjaznic jak dawniej, unikam spotkan sam na sam, nie chce tez bysmy spotykali sie we czworke. X coraz czesciej dzwoni, pyta czy u mnie wszystko w porzadku, co mi jest ze nie wpadam na kawe poplotkowac jak zawsze. A mi po prostu byloby glupio sluchac jak ona go zachwala albo jak opowiada o wspolnych rodzinnych chwilach. Co mam zrobic by zmienic swoje nastwienie?

Gość to prawda bie wtrącać się
3 to już tłum myślisz że doceniona zostanie twoja szczerość?uważaj możesz na tym tylko stracić

Gość jestem w kropce.
ale ja nie chce jej nic mowic! czytaliscie w ogole co napisalam?

Gość
najpierw powiedz mu ze wiesz i ze jej powiesz jesli tego nie skonczy i tu zaczyna sie dylemat. bedac na jej miejscu wolalabym wiedziec. i puscic palanta z torbami. niz zarazac sie jakims syfem od uj wie kogo

Gość
dobra nie doczytalam patrz moja stopka.

Gość moze jak rozmowa zejdzie
na niego postaraj sie zmienic temat mowiac,ze jakos specjalnie nie palasz do jej meza sympatią ( ona spyta dlaczego, mozesz powiedzic a tak jakos denerwuje mnie czasem, chyba ci to nie przeszkadza, zawsze dla niej lepiej jak go nie lubisz niz gdybys kochala)

Gość ciezka sprawa bo jak powiesz
koleżance o romansie a oni się pogodzą to ty wyjdziesz najgorzej a jak nie powiesz a ona sie dowie że ty wiedzialas a nic nie mowilas to tez Ci tego nie wybaczy :o Faceci to chuje :o

Gość gluptasek jeden
"nie ruszaj gowna bo zacznie smierdziec" stara zasada. Mysle ze nawet jak jej powiesz, to po pierwsze ona moze ci nie uwiwerzyc, po drugie on sie moze wszytskiego wyprzec, bo przeciez ona uwaaza go za pana idealnego, a po 3 wasza rpzyjazn moze ule zmianie...mysle ze musisz raczej wplynac na niego zeby zerwal z kochanka kontakt

Gość jestem w kropce.
niec nie mam zamiaru mowic bo wiem jak takie historie moga sie skonczyc. Nie powiem tez ze go nie lubie bo tak nie jest i ona doskonale o tym wie. Czesto spotykalismy sie we czworke, wyjezdzalismy na wakacje, chodzilismy na piwko a teraz ja nie chce. Nawet swojemu mezowi nie powiedzialam dlaczego bo uwazam ze skoro mąż X jest jego kumplem to sam go powinien poinformować. On jej nie zostawi i nic by tu nie dalo moje przekonywanie jego. Dal mi dobitnie do zrozumienia ze jest z ta druga szczesliwy ale nigdy nie opusci X i dziecka

A może pogadaj z nią po babsku i pokieruj rozmowe na zdrady (powiedz "moja koleżanke z pracy zdradza mąż" i zapytaj czy ona chciałaby wiedzieć o zdradzie meża... Bo faktycznie jak to przemilczysz a ona sie dowie o zdradzie i o tym, ze wiedziałas to może mieć do ciebie pretensje..