Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza !

boje sie!!!!

Polecane posty

Gość natasza !
a z reszta co ma byc to bedzie ;/ nie ja normalnie pisze tylko wkurza mnie to pisanie innych "zbieraj na wozek" przeciez to zalosne jest....!

Gość kozetka
Zawsze znajda sie ludzie, ktorzy nie udzielają wprost odpowiedzi, a uszczypliwie coś dodadzą. Jakkolwiek to nazwać, to możesz zostać mamą. Czas i ewentualnie test pokażą ;) życze rozwiązania sprawy po Twojej myśli ;)

Gość zbieraj na wózek
życie to nie je bajka

Gość pannax
POWIEM PO POLSKU, NIE PO POLSKIEMU: Jest takie prawdopodobieństwo, ale niezbyt duże. Okres może Ci się spóźniać przez stres. Pierwszy test może się niestety mylić-zrób drugi po tygodniu. Wyciągnął nie wyciągnął-przed wytryskiem długo jeszcze wydziela się przezroczysta wydzielina, w której mogą być plemniki, ale jest ich naturalnie mniej, niż w spermie. Jest więc szansa, że zaszłaś, ale bardzo mała. Nie przejmuj się. :).

Gość natasza !
okaze sie co i jak...

Gość amelka23amelka
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które urozmaicą to.

wiem że się boisz to normalne w tej sytuacji ale zawsze jest prawdopodobieństwo że Ci się uda tym razem i nie zaszłaś ale na przyszłość może zabezpieczaj się lepiej :):)

Gość Always Look on the Bright Side
Spojrz na to inaczej niedouczona mala szmato, zaszlac to bedziesz mogla sie dymac bez gumy przez cale 9mc! czyz to nie piekne? :classic_cool: