Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revellka

POMOC pilnie potrzebna!!!

Polecane posty

Jeśli ktoś zechciałby pomóc... http://www.rozanowak.pl/ Nie znam osobiście Róży ale bardzo poruszyła mnie jej historia. Nasze miasto jest bardzo zaangażowane w zbiórkę pieniędzy. Może dzięki kafeterii dołączą się inni? Pomóżmy Róży pokonać chorobę. Dziękuję za wszelkie wsparcie.

Gość pytanie nr 1
Na stronie jest informacja, że Róża Nowak ma konto w Fundacji Dzieciom Zdążyć z Pomocą, to dlaczego nie ma jej wśród podopiecznych ten fundacji? http://www.dzieciom.pl/fundacjapodopieczni.html Wyszukiwarka nie znajduje takiej osoby.

Gość adi_P
revellka jestes siostra Róży czy może kumpela bo co chwile wklejasz nowe topiki z tym samym tematem?

Gość uskok78890
no własnie tez mam pytania na temat fundacja dzieciom sa dzieci a nie pełnoletne osoby to jakis przekret z ta fundacja musi byc prosze rozwiac moje watpliwosci skad na stronie Rózy wzieła sie nazwa fundacji?

do pytanie nr 1: odpowiedz znajduje sie w ksiedze gosci: "Piotrek: Fundacja Zdążyć z Pomocą - wyjaśnienie Kilka słów wyjaśnienia, jeśli chodzi o brak informacji o Róży na stronie Fundacji: Procedura przyjęcia w poczet podopiecznych trwa normalnie około 8 tygodni. Dzięki determinacji bliskich Róży, przyspieszono procedury, ale na stronie Fundacji jeszcze nie umieszczono o niej informacji. Jednak subkonto działa, można również dokonywać darowizn na osobiste konto Róży" ja rowniez szukalam na tej stronie i nie znalazlam tam Rozy. na poczatku nie wiedzialam o co chodzi, dopoki moi znajomi nie zaczeli naglasniac sprawy na n-k. do adi_P nie znam Rozy osobiscie ale tak jak wczesniej napisalam bardzo poruszyla mnie jej historia i jesli w jakis sposob moglabym jej pomoc to napewno to zrobie. juz taka jestem poprostu... wrazliwa na czyjes nieszczescie... zakladam te topiki z mysla aby dotrzec jak najszerzej. jak mowi powiedzeni: ziarnko do ziarnka a zbierze sie miarka :) do uskok78890 przed chwila sama to sprawdzalam :) oprocz dzieci sa tam rowniez osoby pelnoletnie. widocznie chodzi o to aby "zdazyc z pomoca" dla wszystkich a nie tylko dla dzieci. znalazlam nawet pania urodzona w 1964 roku. dziekuje za zainteresowanie tematem. pozdrawiam!