Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

które ciało seksowniejsze?

Polecane posty

Żadne nie jest seksowane :O Na pierwszym zdjęciu są kobiety delikatnie mówiąc "puszyste" , a na drugim jest anorektyczka.Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Ale jeśli już miałabym wybierać to wybrałabym to pierwsze.

Gość Vito Marciano
ale oblesne te grubasy fuuuuuuuuuuuuuuj:o juz wole ta chudą

Gość Hemiczny Ali
Dzień dobry Przerwo. Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ci życzę choć to było dwa dni temu. Jak minął ci dziś dzień głupia cipo?

Gość frufrufru4
to drugie zdecydowanie:)

Gość
upuje bo wazne :classic_cool: cyferki nie ma w dobie galerianek, presji wywieranych stad mezczyzn czuje sie staro :O od dziś udaje szaloną i goraca szesnastke :classic_cool:

Gość chchch
no ta chuda już lepsza, ale jakby jakieś cycki miała:P

Gość faziiii
chuda zdecydowanie, podtuczylbym pare kilo i laska jak marzenie:)

Gość ross
mam taką figure jak ta chuda:/ oprócz cycków

Gość
na pewno ? : 178 cm Bust: 79 cm Waist: 60 cm Hips: 89 cm :classic_cool:

Gość
2. zawsze moze przytyc chociaz mi blizej do 1 ;/

Gość
ok możesz sie do mnie na dłuzej przykolegowac :classic_cool: podobaja mi sie Twoje krytyczne uwagi :] no i jeszcze na dodatek meskie :classic_cool: chyba że z racji tzyztków nie chcesz? 😭 :classic_cool:

Gość
bazienka nie jecz :classic_cool: ! jestes w optymalnym posrodku:] czyli tak jak wiekszosc lubi :)

Gość ross
oj bazienka, zdziwilabyś się;) bardzo ciężko jest przytyć...przynajmniej dla mnie:P

Gość
nie jecze... ale obwod brzucha nie powinie sie chyba roznac obwodowi biustu? bo u mnie sie =

Gość
przynajmniej wygladasz normalnie :classic_cool: ja bym tak chciała :]

Gość
a mi to wisi--> to jak zawieramy symbioze,? takie ciche przymierze? :classic_cool:

Gość basiczka88
dokładnie... grubym trudno schudnąć, ale chyba jeszcze trudniej chudym przytyć... a co do kościstych kobiet. Nie wiem czemu, ale jak widzę mężczyznę z taką anorektyczką, to nasuwa mi się myśl, że on chyba jest ukrytym homo.

Gość
ale ciekawostka : http://www.makbet.pl/artykul/2549/mezczyzni-wola-puszyste :classic_cool: gdyby komus sie nie chciało wchodzić : "Panowie, dość jaj. Możecie udawać, że kręcą Was szczupłe laski, ale badania naukowe jednoznacznie wykazały, że męskie mózgi są tak zaprojektowane przez naturę, by podniecać się na widok kobiet o bujnych kształtach. Co więcej, duże piersi i tyłeczek dają mężczyznom taki zastrzyk emocji, jak alkohol i niektóre narkotyki. Tak przynajmniej wynika z artykułu opublikowanego w magazynie naukowym PLoS One. Z nowych badań już korzysta reklama. Na topie jest katalog z bielizną Bravissimo, w której skorzystano z usług pulchniejszych modelek. Zaś nową ikoną seksu staje się Christina Hendricks gwiazda serialu Mad Men"

Gość
tak to też potwierdzone naukowo trudniej jest przybrać tłuszcz niz go stracic ! :O

Gość
całe szczescie sa media, które narzucaja co powinno sie komu podobac, co prawda wiekszosc i tak weryfikuje życie, ale inaczej całkowiecie miałbysmy przesrane :O :(

Gość MotylemJesteMMM
mam ciało jak tak druga chuda laska, cycki tez prawie zero, nawet nie macie pojecia jak trudno jest przytyc :o mi nie pomogło nawet urodzenie 3 dzieci

Gość MotylemJesteMMM
Halle Berry jest sliczna :)