Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

które ciało seksowniejsze?

Polecane posty

Gość
no no , zayebista jest w kazdym calu ❤️

Gość dzika123456
ja rozumiem, że niektóre kobiety są chude same z siebie, a inne znowu są bardziej okrągłe, ale żeby kreować anorektyczki na najpiękniejsze kobiety świata (chude modelki) to po prostu chore...

Gość MotylemJesteMMM
ja jestem chuda sama z siebie, marze zeby przytyc ale nic z tego, nigdy nie rozumiałam jak ktoś sie moze katowac dietami zeby tak paskudnie wygladać

Gość przerwa nie smutaj
ta pierwsza to za bardzo przy kosci ale ta druga to ciut za szczupla no ale ta druga to 2 miesiace i z 10 kg by przytyla i juz panna by z niej byla jak sie patrzy :-)

Gość
modelki to nie najpiekniejsze kobiety świata, :O i nie taki ich tzel :O one prezentuja ubrania w rankingach i tak czołuja aktorki o normalnych kształtach :O

Gość spinka85
wiecie co? Wszystkim tym modelkom i grubszym i chudszym brakuje sportu. Trochę mięśni, zamiast tłuszczu albo kości i byłoby super.

Gość przerwa nie smutaj
i ta druga to zdecydowanie blizej do Twej sylwetki ma i ja wybieram

Gość smierdziell
a po ch prezentowac ubrania ktore na normalnych ludzi nie wchodza? do tego takie ubrania, ktorych normalny czlowiek nei zalozy? kto za to placi? ludzie sa pojebani :o :D

Gość
tak sie utrało i tak juz bedzie to ich światek , i ja z racji swojego wygladu ciesze sie ze tak jest :] projektanici w ten sposób prezentuja swoja kolekcje,ówczesny trend zalezy jeszcze jak prowadzą ta dystrubucje ale przewaznie klientki/'klienci mogą zamówić cos podobnego w swoich rozmiarach

Gość along came polly
ani jedno ani drugie nie jest seksowne, ale tej drugiej brakuje jedynie 5-6 kg a panie z pierwszego linka maja ze 20 kg za duzo :p

Gość przerwa olewa pomarańcze
:(