Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadło moje serce

czy są tu kochanki chłopaków/mężów sióstr?

Polecane posty

Gość wpadło moje serce

mogą też być kochanki facetów kobiet z dalszej rodziny.Jak się z tym czujecie? Jak udaje się wam to ukryć? Pytam bo sama wpakowałam się,bardzo się boję,ale to silniejsze ode mnie. Proszę o wasze opowieści...może wyciągnę dalsze wnioski czy warto...

Gość do wpadło moje serce
uciekać jak najdalej i nie rozpierdalać związku siostry:O

Gość wpadło moje serce
uciekać nie mam gdzie za bardzo

Gość to pipke sobie
zaszyj albo podrap jak Cie swedzi i nie zachowuj się jak szympansica w rui.

Nie będę Cię tutaj wyzywać i oceniać Twojego postępowania - to Twoje życie, Twoje życie i sumienie i zrobisz z nim co chcesz. Zastanów się tylko, jak Ty byś się czuła na miejscu siostry ? Radzę Ci zerwać ten związek z facetem siostry, bo nic dobrego z tego nie będzie. Chyba nie chcesz, żeby siostra Cię znienawidziła do końca życia :O?

Gość to pipke sobie
zastanawia mnie jak musisz nienawidzic swoja siostre skoro robisz cos takeigo/myślisz o czyms takim... Bardzo Cie w przeszłosci skrzywidzila, ze chcesz sie odegrac? Ja bym siostrze w zyciu nie wybaczyla, facet to pal licho, wielu ich jest, ale siostra - wstydz sie.

Gość wpadło moje serce
nie planowałam w życiu takiej sytuacji.

Gość Kochanka-niby
mój facet-nadal zonaty:( odszedł od zony dwa lata temu.... związał się ze mną...i tak zyjemy...nie wiem czy jestem kochanka czy nie... ja tej Jego zony nie znam...a Ty robisz najwieksze świństwo własnej siostrze...któa jak sie domyślam zyje w związku z Tym Twoim -kochankiem.... w głowie mi sie to nie miesci-ale oceniać Cie nie bede.. ja się z Moim nadal ukrywamy, ale to ze wzgledu na rozwód , który zaraz bedzie.. On był szczery. odszedł i zaczał nowe zycie.... nie rozumiem Cię:(

Gość wpadło moje serce
ja nie wiem,mam wyrzuty,ale on jest wart grzechu

Gość to pipke sobie
PROWOKACJA i to grubymi nićmi szyta. Wysil się bardziej :D

Gość wpadło moje serce
niestety to nie prowokacja więc proszę nie doszukiwać się tu taniej sensacji

Gość wpadło moje serce
jeszcze nikt mnie tak nie lizał, jak on...

Gość yolQa
JA PDOLE! :o:o:o w życiu nie zrobiłabym czegoś takiego SIOSTRZE! :o własnej, rodzonej siostrzyczce, z ktorą od najmłodszych lat bawilam się w piaskownicy, dzieliłam z nią pokój, na nią zwalałam, kiedy sama coś przeskrobałam, kiedy byłam chora, ona chodziła mi do apteki po lekarstwa i zeszyty do koleżanek... W życiu, nigdy, przenigdy - choćby facet był Antonio Banderasem i nawet gdyby był mną zainteresowany - po prostu nie zrobiłabym tego osobie, która mnie kocha i mi ufa :o:o:o to jest szczyt nielojalności.. okrucieństwa i podłości... Jestem w stanie wyobrazić sobie, co czułabym, gdyby któraś z moich sióstr odbiła mi faceta - pogardę do obydwojga.. wybaczyłabym im to, ale już nie chciałabym z żadnym z nich mieć kontaktu do końca życia, a uważam, że nie warto zrywać kontakt z rodzeństwem... Później kiedyś będę mamą, będę mieć dzieci i chciałabym, żeby znały swoje ciocie.. ;) W Twojej sytuacji jest kilka opcji: 1. idź do psychologa fachową radę (to nie jest głupi żart i dogryzanie Tobie) 2. wyprowadź się do innego miasta 3. powiedz o wszystkim siostrze, nie ukrywaj tego przed nią - niech zrozumie, co jest grane.. wtedy ona zdecyduje, czy facet powinien wiedzieć... i najlepiej gdyby pozbawił Cie złudzeń. 4.zacznij sobie wyobrażać, jak on robi coś obrzydliwego.. np. śmierdząco sra i pierdzi jednocześnie, do tego dłubie w nosie i ciągle ma otwartą jamę ustną.. nie myje zębów, śmierdzi potem, beka obrzydliwie itd.

Gość MotylekMalutkiiiiiiiiiiiiiiii
kurcze świeta nie jestem i sama byłam i jestem kochanka ale k***a żeby robic cos takiego własnej siostrze to juz szok, nie do pomyslenia kim trzeba byc żeby rozbijac małżeństwo siostry :o

Gość wpadło moje serce
to nie siostra rodzona,ale i tak ktoś bliski w moim życiu