Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppeperoni

Podobno dzisiaj Dzień Mężczyzny? Kto potwierdzi?

Polecane posty

Gość ppeperoni

Gość gggaad
masz rację

Gość marcelinek
a co tu potwierdzać?:O balujmy radujmy się :classic_cool: oto jest dzień :classic_cool:

Gość ppeperoni
A od kiedy tak jest?

Gość Ewaldi
z tej okazji mam ochotę dzisiaj się porządnie uchlać i pisać głupoty na kafeterii dziewczyny, dzięki za życzenia :)

Gość pobij moj
steak & blow job day

Gość dfghyujkloiuytrdfghj
DZIEN MEZCZYZNY JEST 4 KWIETNIA O ILE SIE NIE MYLE

Gość dzień mężczyzny
a nie 30 września?

Gość a gdzieś go widziała?
:D 30 września jest dzień chłopaka

Gość Okolczykowana
Jest dzień mężczyzny i dzień chłopaka, ale jako iś nasi kochani CHŁOPCY mężczyznami się nie stają zawsze pozostają małymi niedojrzałymi chłopcami to się obchodzi tylko dzień chłopaka:) A i dzień dziewczyny i dzień kobiet jest, ale obchodzi się tylko Kobiet, a tlaczego? Pisać już nie muszę:)

Gość marcelinek
jest tak od początku świata, a ich dzień jest codziennie :classic_cool: a dwa razy do roku są obchodzone wyjątkowo :classic_cool: o ile każdy służy czemu innemu 30 września dla chłopków nastolatków,uczniów,10 marca dla mężczyzn dorosłych, dojrzałych ;-)

Gość marcelinek
dzień chłopaka a mężczyzny to co innego ;-) prawdziwe kobiety dojrzałe nie obchodzą dnia chłopaka tylko mężczyzny ;-) A nastolatki niech sobie obchodzą te swoje święta dzień dziewczyny, chłopaka :P

Gość spinka85
",10 marca dla mężczyzn dorosłych, dojrzałych" Właśnie, to dlatego mało kto o tym święcie słyszał... ;P

Gość ciekawe po co facetom
ten dzien? Może po to by kwiatka dostać:O Chociaz nic mnie nie zdziwi bo widzialam dzis jak jakaś debilka dawala swojemi "misiakowi" różę z okazji tego dnia, a on normalnie ją przyjął:O

Gość marcelinek
nie wiem, ja też sam o nim dowiedziałem się 2 lata temu.ale podoba mi się ta data jest w sam raz ;-)

Gość marcelinek
ojoj nie nazywaj tak brzydko tej kobiety,jest kulturalna,ma klasę i co najważniejsze ma pamięć, a jak was nie będą chcieli żadni mężczyźni to jeszcze będziecie prosić, aby jakiś mężczyzna przyjął od was różę na dowód miłości :classic_cool: bo taka prawda że teraz musicie co niektóre zdobywać mężczyzn :D

Gość marcelinek
po co.... po to aby był, aby partnerki o nich nie zapominały ;-)

ja tam nie muszę, a mój mężczyzna nie przyjąłby ode mnie róży, prędzej by się zapytał czy ja normalna jestem, ze chcę mu różę wręczać:D Osobiście sama nie lubię kwiatków i nie wymagam tego od mojego męża, ale kobieta kupująca facetowi różę to jednak dla mnie trochę glupio wyglada. I co do zabiegania to mężczyzna zabiega o kobietę:P

Gość marcelinek
nie zawsze mężczyzna zabiega,kobiety jak są zawięte to zrobią wszystko :D :D :D

znam takie desperatki, ktore zrobia wszystko by zdobyć faceta, ale wolę z takimi sie nie zadawać, bo według mnie sa niebezpieczne dla otoczenia i dla faceta ktorego chca osaczyc:D

Gość marcelinek
może w przyrodzie powinna być równowaga :D :D :D a poza tym to nie uniknione, bo takie co nie będą miały mężczyzny nie będą mogły przetrwać :D :D :D jak mówi ewolucja :D ale to zachowanie z pewnością jest normalne, ;) nawet pani profesor mam mówiła że występuje w utworach literackich, więc jest już tak od dawna :D

Gość babeczka z problemem
a kiedy to jest ten dzien dziewczyny????

w przyrodzie jest równowaga, samiec zabiega o samicę bo ma potrzebę zamoczenia:P przekazania genów, samica także pragnie przedluzyc swoj gatunek z tym tylko ze na nią spada cierpienie tego procesu, dlatego samiec musi wlozyc troche wysilku w to by samice przekonac ze warto cierpiec dla przekazania jego akurat genów:P

Gość marcelinek
Chantalka-to kiedyś tak było, teraz jest Dzień Mężczyzny ;-) poza tym inaczej brzmi :D Dzień Chłopaka to dla tych młodszych i małych chłopczyków :classic_cool:

Miło bylo dostać zyczenia. Czy panie myślą ze tylko one zasługują na zyczenia i pamięć? Ja składam zyczenia i ucieszyłem sie ze sam tez dostalem. No wlasnie a kiedy niby ten dzien dziewczyny?

Gość marcelinek
z tego co piszesz wynika że kobieta, nie powinna zdradzać (a nawet nie ma do tego prawa a mężczyzna ma :D ) umawaiać się na nie zoboiązujący seks,albo przygodny seks :D :D :D a jak wiemy dzisiaj seks uprawaiają już dziewczyny w podstawówce, i niby one nie mają tej swojej potrzeby zamoczenia :D :D :D albo te małolatki to po co wskakują komuś na bolczyk z kolesiami ze swojego wieku:D :D :D sperma nie jest ubytkiem, który trzeba wydalić :D :D :D jeśli nie jest wydalona jest wchłaniana do organizmu jako białko :D :D :D

Gość marcelinek
babeczka z problemem-dnia dziewczyny jeszcze nie ma, :D ale będzie za kilka, albo kilka naście lat żeby była równowaga :D :classic_cool:

Gość marcelinek
krab- nie myślą tylko czują się słabsze,poniżone że mam coś dadzą,złożą życzenia :D to jakaś dziwna odmiana feminizmu :D na szczęście mało jest takich typów kobiet :D ;) a może za dużo im pozwolono :D