Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanilla_kitty

Te tematy o kobietach zakładają faceci z żalu, że ....

Polecane posty

Nikt nie pamięta o dniu męzczyzny (o ile takowy isnieje).O dniu kobiet zawsze jest głośno a o facetach się zapomina :D

Gość marcelinek
wątpię 💤 nie wiadomo po co je zakładają

Gość Ewaldi
kobiety nic nie myślą, żadna nie chce zadzwonić do mnie i zaproponować , że ma flaszkę i czteropak browara i że chce do mnie przyjechać na małe chlaństwo :( gdzie te BABY , no gdzie ?

mi się wydaje, że tak jest.Ktoś rzucił hasło, że dzisiaj dzień męzczyzny ale nikt się tym nie zainteresował więc nagle powstało milion topików jakie to baby są złe:)

Gość w ogole taki dzien nie istnie
je

Gość marcelinek
potwierdzasz tylko to że jesteśmy dyskryminowani ;-) a Wy wcale nie jesteście jak to się chrzani do okoła :classic_cool:

Gość Ewaldi
już się połapałem o co chodzi , kobiety uważają , że: tylko lesbijki są prawdziwymi kobietami a heteroseksualność to nic innego jak zdrada własnej płci :(

no wiesz kobiety były dłużej dyskryminowane a w naturze musi być równowaga:) Kolej na was:) a jak się chrzani dookoła?, że jakie jesteśmy bo jestem ciekawa:D

Gość o chryste panie /
Ja nie wiem kiedy jest ten dzień, jedni mówią 4 kwietnia, inni 30 września inni, że dziś... a ja mam to w dupie. nie składam nikomu życzeń ;]

Gość marcelinek
i co masz na myśli nikt?chyba kobiety. ja słyszałem że nawet mężczyźni dzisiaj sobie życzyli wzajemnie wszystkiego najlepszego żałosne :O

Gość Ewaldi
no tak, kobiety to zawsze są pokrzywdzone jak Edyta Górniak

Gość marcelinek
no się chrzani, że dyskryminowane,że mniej zarabiają, nie słyszałaś o tym? bo mnie już od tego uszy bolą w mediach 💤 może to dzieło feministek :classic_cool:

Edzia to akurat wyjątek:) ona jest pokrzywdzona nawet jak siedzi na kiblu i ma zwykłą srajtaśmę zamiast miekkiej i delikatnej:)

wiesz wiem z życia, że jeśli chodzi o pracę to kobietom jest trudniej...nie wiem z czego to wynika, czy z dyskryminacji czy z czegoś innego nie twierdzę że mniej zarabiamy ale mamy gorzej z samym faktem znalezienia pracy.Wiem to na własnym przykładzie. Ale ogólnie nie narzekam na dyskryminację a przynajmniej osobiście się jeszcze z takim zjawiskiem nie spotkałam :)

Gość marcelinek
szkoda wam że mamy kilka swoich dni w roku, bo dzisiaj dowiedziałem się że aż cztery w roku :classic_cool: 30 września,10 marca, międzynarodowy dzień mężczyzn w listopadzie i jeszcze jakiś w kwietniu:) :classic_cool:

Gość Ewaldi
uważasz, że Edzia lepiej i przyjemniej by się podcierała, gdyby na srajtaśmie byłby wizerunek D. Krupy ?

Mi tam nie szkoda:) Miejcie sobie ile chcecie świąt jeśli tylko was to uszczęsliwia:) EWALDI---> jestem tego wręcz pewna :D

Gość spinka85
8 marca - Dzień Kobiet, 30 września - Dzień Chłopaka Dziewczyny i mężczyźni - przykro mi, świat nie dostrzega takich kategorii ;P

Gość marcelinek
wkrótce i ten dzień kobiet zaniknie, bo będziecie miały takie same te swoje piepszone zarobki, chociaż i tak nie wieżę że nie macie takich samych. A czy to tak ciężko złożyć komuś życzenia, albo dać upominek żałosne jesteście,i zazdrość was zrzera totalnie. To się nazywa szowinizm z odzwierciedleniem feminizmu. Ale jak kobieta chce się przypodobać mężczyźnie to wykorzyta ten dzień do poderwania go ;-)

marcelinek ale narzekasz:) większość ludzi nie ma pojęcia, że dziś jest (o ile jest) dzień mężczyzny.Ja zawsze myslałam, że 30 września i pewnie większość też:)Ktoś rzucił hasło i od razu każdy uwierzył:) ty chyba jesteś taką męską feministką :D

Gość marcelinek
a poza tym o dniu kobiet nie jest głośno, ale tylko wtedy baby ględzą o tych mniejszych zarobach niby i jakież to one biedne są, a później się dziwicie że nie dostałyście życzeń albo kwiatów :-O od mężczyzn

Gość marcelinek
poza tym właśnie na tym polega problem, że mężczyźni nie mają żalu że ich dnia się nie obchodzi, a wręcz przeciwne nie robią z tego problemów.💤 Co innego z kobietami jak nie dostanie kwiatków, albo głupich życzeń to ma żal do swojego ukochanego, jak było widać 2 dni temu na tym forum.:-O aż śmiać mi się chciało:) Kobieta 33 lata a się żali jak dziecko na forum, że życzeń nie dostała:) a niby ona o dniu chłopaka,mikołajkach,Bożym narodzeniu pamiętała a on o dniu kobiet zapomniał.aż żal was :-O

Gość marcelinek
jaśminowa_ja - za to kobiety zasługują :P jakby się bały tego dnia mężczyzn :classic_cool: mają mniejsze prawa, zarobki,społeczne przyzwolenie to się muszą dowartościowywać, dniem kobiet :P jak dzieci :-O

:) dobrze pogadałabym z wami jeszcze o dyskryminacjach i dniach facetów ale muszę znikać:) I nie uciekam żeby nie było :D miłego wieczoru:) 🌼 dla mężczyzn żeby nie było :D

Gość marcelinek
żegnaj :P i obchodź sobie ten dzień kobiet,dowartościuj się nim :classic_cool: mała dyskryminowana babo