Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nikt

prosze wejdźcie zjadłam opakowanie ibupromu

Polecane posty

Gość już nikt

Zjadłam właśnie opakowanie ibupromu max,jakieś 21 tabletek. Chłopak ze mną zerwał. JA bez niego nie chcę żyć. Pozwoli mi to umrzeć czy to za mało? Nie mam więcej leków przy sobie....

Gość wylacz mail potem wlacz go
iibupromem samobójstwa nie popełnisz :O

mam nadzieję, że to żart!! Uwierz, że takie wpisy są kierowane na policję, wystarczy IP i są u ciebie.

Gość artus
szkoda że nie laksigen..:) GŁUPIA

taka ilość środków może spowodować różne rzeczy, przecież może dojść do uszkodzenia jakiegoś narządu, dziewczyno czy to jesteś normalna? Natychmiast to zwymiotuj!!!!

nic jej się pewnie nie stanie, najwyżej wątroba poboli. ibuprofen nie jest tak szkodliwy jak np. paracetamol

przygotuj się na lekki brak czucia w kończynach, bo pewnie tak będzie, będziesz miała wrażenie chodzenia po chmurach ;)

dziewczyno nie ma sensu facetami sobie dupy zawracać.Teraz Ci cięzko i pewnie jeszcze jakiś czas będzie ale dr CZAS jest niezawodny.Wiem, że to trudne ale jest wiosna, powoli zapomnisz o nim

Gość
Bosze ciekawe czy to nie provo? :(

"Przedawkowanie Nie daje typowego obrazu klinicznego. Brak antidotum i leczenia swoistego. Stosować leczenie objawowe oraz płukanie żołądka. Nie zaleca się wywoływania wymiotów. Ostre przedawkowanie ibuprofenu wiąże się ze znacznie mniejszym ryzykiem hepatotoksyczności, niż w przypadku paracetamolu, ale z drugiej strony z większym ryzykiem krwawienia z układu pokarmowego. Rzadko mogą wystąpić również: napady drgawkowe, kwasica metaboliczna, hiperkaliemia, niedociśnienie, bradykardia, tachykardia, migotanie przedsionków, śpiączka, ostra niewydolność nerek, sinica, depresja oddechowa i zatrzymania krążenia." misiaczkowa, lepiej nie mów o czymś, o czym nic nie wiesz. jak masz autorko jakieś nadżerki w przewodzie pokarmowym, to może dostać krwawienia, ale ibuprom jest dość bezpiecznym lekiem.

Dziewczyno co rozwiąże twoja śmierć? Zostałaś skrzywdzona, ale zabijając siebie zranisz i skarzesz na cierpienie wiele bliskich osób. Pomyśl o swoich rodzicach, rodzeństwie, dziadkach. Chcesz ich skazać na rozpacz do końca życia? Pewnie jesteś młoda, za kilka miesięcy dojdziesz do siebie, zaczniesz nowy związek, albo może wrócicie do siebie. To nie M jak Miłość. Idź to wc, dwa palce w gardło i pozbądź się tego z żołądka. A najlepiej zadzwoń na pogotowie, bo różnie to bywa.

około 8400 gram zjadłaś, za dużo. jak źle się poczujesz, to dzwoń po pogotowie, ale pewnie nic ci nie bedzie

misiaczkowa, nie mentor, ale zanim się coś napisze, to trzeba sprawdzić, czy się krzywdy komuś nie zrobi, bo tak z dobrych rad moze stać dopiero krzywda :O

Gość jujoo
milego plukania zoladka:D🖐️

a rozbawił mnie twój teks, że ibuprom jest bezpiecznym lekiem a powyżej napisane: zatrzymanie krążenia, dusznica, uszkodzenie nerek :D Ja byłam nieświadoma, ale za to ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :D

ale misiaczkowa zauważ, że to się rzadko dzieje, i są to objawy przedawkowania. kazdy lek przy przedawkowaniu jest toksyczny. taki paracetamol, podawany nawet dzieciom, powoduje więcej szkod niż ibuprom. ibuprofen jest bezpieczny 🖐️

Gość ty napewno
malo zjadlas zazyj rtec z termometru

Gość Nor-bert.
wypij płyn ACE to napewno ci ulzy

"Maksymalna dawka dobowa bez konsultacji z lekarzem 1,2 g, pod nadzorem medycznym 3,2 g." ponad dwukrotnie przekroczona maksymalna dobowa dawka, prawie trzykrotnie nawet,