Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yurka

Wyjazd z biura podrozy UK

Polecane posty

Gość yurka

Mam pytanie do osob korzystajacych z wyjazdow z jakis biur podrozy w UK. Ktore sa godne polecenia a ktore ewentualnie omijac. Zaczynam myslec o wyjezdzie wakacyjnym ale ofert duzo, biur pelno i nie wiem ktore jest godne zaufania.

Gość jusaa
ja zawsze latam z Thomas Cook i nie narzekam, Thomson też jest dobry.

Gość agencje sa drogie
sama sobie znajdziesz wkaakcje za przynajmniej 50% mniej ....chyba epeij wydac wiecej kasy tam niz na agencje........... wiekszosc hoteli ma kilka review wiec moesz sobie poczytac i zdecydowac czy zamowic dany hotel..... www.travelsupermarket.co.uk

Gość Thomson
Bylam z nimi np. w Grecji i bylo cudnie!!!! Z samolotu juz nie widzialam bagazy az dopiero w hotelu, panstwo przeprowadzili nas do autokaru potem na prom potem znow do autokaru, wszystko trwalo szybciutko i sprawnie, bylam i jestem bardzo z nich zadowolona, a ceny? Jesli juz gdzie w kwietniu zamawiasz na koniec lipca to nie sa najgorsze :) JA w zeszlym roku za dwie osoby all inc zaplacilam do Egiptu ...750 funtow - zamawialam z poczatkiem kwietnia na koniec sierpnia.

Gość yurka
Dzieki dziewczyny :-)

Czasami faktycznie ja samemu się cały wyjazd zorganizuje to jest taniej;) Dlatego lepiej usiąść na spokojnie i wszystko przekalkulować.... tutaj podrzucam link z serwisem którym jest baza hoteli z całego świata http://hotels-globally.com/pl/ pewnie się przyda przy takim obliczaniu.

Gość jhfkvfuky
teletextholiday.co.uk korzystałam kilka razt ( Teneryfa. Kuba ,Majorka) zbiór wielu agencji turystycznych.

Gość A ja powiem tyle
2 razy latalam na wakacje z Thomasem Cookiem i nie bylam zbyt zachwycona. Dlatego ostatnio poszlam do Thomsona (zachecona opiniami) co sie okazalo? ze wakacje w hotelu ktory sobie upatrzylam po przeczytaniu recenzji na Tripadvisor sa obslugiwane w teorii przez firme thompson ale faktycznie leci sie tam przez firme Thomas Cook. na miejscu ma sie tez reprezentanta tejze firmy. cena - 150 funtow wiecej niz kupujac te same wakacje przez thomasa cooka (!) a obsluga dalej jest prowadzona przez thomasa cooka. to wszystko powiedziala mi pani w biurze thomsona. zapytalismy dlaczego firma thomson wogole sprzedaje te wakacje pod wlasnym szyldem skoro obsluguje je ktos inny ale pani nie potrafila odpowiedziec. dlatego nie rozumiem jednego - jak thomsom moze wogole znajdowac klientow, kiedy faktycznie jedynie posrednicza w sprzedazy wakacji zamiast je organizowac :P na koniec, teraz znowu lecimy z thomasem cookiem z prostego powodu - sa najtansi na rynku a ja lubie takie male poczucie bezpieczenstwa lecac na wakacje z konkretna legalna firma. jakos trudno mi sie przekonac do wakacji kupowanych przez internet od jakiegos internetowego giganta. w efekcie i tak ladujemy w tym samym hotelu co goscie ktorzy kupili wycieczki przez thomsona czy inne bardziej "ekskluzywne" firmy, jemy to samo jedzenie, mamy ta sama obsluge. wiec po co przeplacac??

Gość A ja powiem tyle
ups sie ucielo nie bylam zachwycona tym ze 3 z 4 lotow thomasa cooka byly opoznione o kilka godzin i zamiast uzywac wakacji to siedzielismy na lotnisku :P poza tym reprezentanci tej firmy nigdy nie potrafia tu w UK udzielic informacji na temat wycieczek oferowanych na miejscu - wiadomo czlowiek chcialby sobie zaplanowac pobyt, wziasc ew wieksze fundusze itp a tak dowiaduje sie o atrakcjach na pogadance organizowanej pierwszego dnia i nie zawsze jest zadowolony z wycieczki organizowanej na chybcika :P to tyle jesli chodzi o negatywy na temat TC

Gość fabix
byłem z polskim biurem podróży www.minimaxtravel.co.uk i byłem bardzo zadowolony - pełna pbsługa od A do Z :-]

Gość od lat bukuje urlop
przez travelrepublic i jestem bardzo zadowolona. maja najnizsze ceny.

Gość ghfghgfhh
moze poszukaj cos przez neta! tyle ofert ze wlosy staja.:D

Gość A co z ofertami
A co z ofertami typu last minute ? Planujemy w tym roku wyskoczyc na 14 dni z all inclusive wlasnie z ofert last minute w Thomsonie.warto ?

Gość gość
My często jeździmy za pośrednictwem Ela-Travel, mają często jakieś fajne promocje, i nie są drogim biurem. Tutaj jest ich strona www.ela-travel.pl . Teraz przecież każdy patrzy gdzie taniej. Ogólnie to na plus.

Gość gość
Fajnym biurem podróży jest http://toptur.pl ze Szczecina. Świetne wycieczki w najróżniejsze miejsca w niewygórowanych cenach.

Gość Lileczka36
Korzystanie z biura podróży niesie ze sobą same korzyści. Odkąd zaczęłam podróżować z biurem Travelinc zauważyłam, że na wycieczkach sporo zaoszczędzam, zdecydowanie lepiej odpoczywam i w ogóle się nie stresuje. Co prawda dużo też zależy od biura, które sie wybierze. Pamiętam, że z wcześniejszym biurem podróży tak nie było - nie dość że wycieczki były drogie to jeszcze potrafiły być odwoływane!!