Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kantot_to

sygnały seksualne kobiet

Polecane posty

Gość kantot_to

jeżeli podoba wam się mężczyzna (np. kolega z pracy), to czy dajecie mu jakoś do zrozumienia że tak jest? rozmawiając z nim dajecie mu jakieś sygnały? jeżeli tak to jakie? dziękuje za odpowiedzi.

Gość plejboj_zdobyfca
najprostszy jest taki że siada w roskroku i masóje sie w kroczu jak s tobom rozmawia pozdro

Gość lady musicca
zerkam:) potem patrzę:) to wszystko:)

Gość kantot_to
Ludzie na siebie patrzą w czasie rozmowy. To normalne. Ale ja nie o to pytam. I nie chodzi mi o pierwsze zwrócenie na siebie uwagi obcego faceta, tylko o zachowania gdy już sie znacie...

Gość chetnie z nim przebywam
ale nie za wszelka cene, bo nie jestem nachalna. usmiecham sie w czasie rozmowy,mruze oczy:) niestety jestem czasami uszczypliwa, ale w sposob zartobliwy, taki zaczepny, nie zeby ublizyc;) jak nadaje na tych samych falach, to kuma czacze:P

Gość chetnie z nim przebywam
chetnie zlapalaby kontakt dotykowy, chocby ramienia,reki, ale musi byc jakas stosowna sytuacja, kontekst. zaplanuj taki i zobacz, czy Cie dotknie:P

Gość kantot_to
Z tym dotykiem to się domyślam. I zastanawiam się, czy jak kobieta dotyka, to jest to przyzwolenie na to żeby mężczyzna bardziej eskalował dotyk? Coś jeszcze robicie ŚWIADOMIE?

Gość Sama Już Nie wiem co to za
hmmm a jak wytłumaczyć gdy dorosły mężczyzna ciągle spogląda na was od pierwszego spojrzenia uśmiechał się, jak idzie np korytarzem przypadkowo się ociera o was ramieniem, albo z nienacka w czasie mijania was dotyka swoją dłonią waszą, "zupełnie przypadkowo" jak to tłumaczyć??

Gość kantot_to
Ja bym prosił o odpowiedzi w moim temacie NA TEMAT, a nie robienie z tego innego tematu.

Gość upupupukkkkkkkkkkk