Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki znowu dzien

O co chodzi z dniem mężczyzn dzisiaj?

Polecane posty

Gość jaki znowu dzien

ej no co jest??? Spotykam dzis w sklepie kolege, ten mi chrzaka znacząco podczas rozmowy, patrzy dziwnie to pytam o co chodzi niech mówi otwarcie a nie sie wyglupia. A on ze dzis dzien mężczyzny:O zdziwilam sie ale powiedzialam ok, najlepszego, czesc. Teraz dzwoni znajomy w pewnej sprawie i mowi a zyczen nie dostane? Mysle kurde o urodzinach zapomnialam? ale nie! znowu dzien męzczyzny! no co jest do cholery? rozmawialam dzis przez telefon 3 razy ze swoim facetem i nic mi nie powiedzial nawet wiec nie wiem czy ci dwaj sobie jaja robi czy co?:O

Gość dzis jest dzien mezczyzny
14 kwietnia Dzien Faceta, 18 czerwca Dzień Chłopa, 28 Lipca Dzien Kawalera, 2 Sierpnia dzień Tego-Ktory-Ma-JaJa-(przynajmniej) Miedzy-Nogami a 30 wrzesnia (W KONCU!!!) obchodzony jak co roku Dzien Chlopaka. widac kompleks facetow ktorym jeden dzien na jeden NASz to za malo!

Gość jaki znowu dzien
no nie żartuj?! zaraz umrę ze śmiechu chyba:D

Gość marcelinek
dzis jest dzien mezczyzny-oj nie generalizuj i nie przeżywaj już tak :D i nie bluźnij tak na tych mężczyzn co tam mają pomiędzy nogami :O :D

Gość jaki znowu dzien
ej marcelinek a ty wiedziales ze dzis wasze swieto? bo tak mnie zastanawia czemu mama mi nie powiedziala bym tacie zlozyla zyczenia jak przez telefon z nim gadalam, no i czemu moj facet tez nic nie powiedzial??? chyba to jednak niezbyt popularne swieto o ile swietem to nazwac mozna

Gość marcelinek
jaki znowu dzien-to wstydź się, teraz wstydź :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: święto jest nowe i ja sam się o nim dowiedziałem 2 lata temu od mojej nauczycielki z polskiego(od kobiety, taka to jest obeznana) a było zadzwonić do mnie to bym ci powiedział:classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: a tyle mężczyzn się upominało i pamiętało swoim dniu a Ty ich zawiodłaś :D :D :D

Gość marcelinek z tluszczyku juz wy
rosles? bo z gowniarskiej zachlannosci chciwy dzieciaku jak widac nie

Gość marcelinek
a co nie można sobie polemizować? :D :D :D

Gość marcelinek
ale wy obeznane jesteście pasztety. :D