Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Magda....

Jak odzyskać tą przyjaciolke

Polecane posty

Gość Magda....

mam problem a wiec jest tak mam 11 lat... gdy bylam w 3 kl zaprzyjaznilam sie z taka jedna,i ona dla mnie zostawila swoja przyjaciolke potem przyjaznilysmy sie we 3 a potem doszla moja przyjaciolka z ktora tez sie przyjaznilam ale one nie,noi tak bylo do 5 kl bo zaprzyjaznilysmy sie tez z nastepna noi tamta przyjaciolka co ta co ja poznalam w 3 kl to ja odrzucilysmy i znowu bylysmy w 4 tlyo teraz zmaiast tamtej w 4 noi zas sie rozsypalo i zas bylysmy z tamta potem bylysmy w 5 teraz ta moja co ja poznalam w 3 kl poszla do tamtej i bylysmy w 3 potem ta moja przyjaciolka co z nia caly czas bylam poszla do nich a ja bylam z ta ostatnia i jeszcze doszla inna,potem juz nie bylam z nikim i bylam z nowa ale one mi ja caly czas odbieraja a ta co ja poznalam w 3 kl to ja uwarzalam za naj i takie tam ale ona sie juz chyba do mnie nie odzywa i niechce byc zemna,i ta co mi teraz zostala jest mi ciagle zabierana i nie umiem jej u siebie zatrzymac juz nie mam nikogo tzn... z ta co bylam caly czas to jestem dalej ale troszke dalej niz ona jest z nimi bo inaczej sie nie da.... i niewiem jak odzyskac ta co poznalam w 3 kl i ta co mi zabieraja zebysmy byly w 4 ... pomozcie juz probowalam wszystkiego pisalam ostatnio do niej(tje co poznalam ja w 3 kl) i mialysmy od nwoa sprobowac ale ona po jednym dniu znowu mnie zostawila a mowila ze juz mnie nigdy nie zostawi....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować