Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z brzuszkiem

czym smarujecie swoje brzuszki ciążowe?

Polecane posty

Gość z brzuszkiem

czym smarujecie i kiedy zaczełyście? i smarujecie też biust i pupę??

Witam :-) ja do połowy 3go miesiąca smarowałam olejkiem johnsons baby, a teraz GALENIC ELANCYL lub PALMERS . Sa to kosmetyki dla kobiet w ciąży do smarowania od 3lub 4miesiaca. na razie tylko raz dziennie, ale jak brzuszek bedzie bardziej widoczny będe smarowała i rano . pozdrawiam

Gość nie wiem czy ci to pomoze
ja uzywalam zwyklej oliwki brzuch , posladki uda rozstepow nie mam nigdzie :)

Gość ahhhhhh
a ja smarowałam całą ciąże oliwką i balsamami przeciw rozstępom a i tak jestem zryta nimi:-( ale wkurzaja mnie kobiety które myślą ze dzięki smarowaniu nie mają rozstępów. jeżeli twoja skóra nie jest elastyczna to i balsamy nie pomogą, ja jestem tego żywym dowodem. ewentualnie smarowanie może zmniejszyć ilość rozstępów.

to fakt, moja mama po 2 dzieci nie ma rozstępów a ja mam na udach kilka sztuk i na pośladkach oraz piersiach ale nabawiłam się ich ja rosłam i w sumie nie są widoczne, skóra u nas "dobra i elastyczna" genetycznie

Gość pani doktorowa
ja smarowałam i jestem pewna ze dzieki temu nie mam rozstepów, zalezy czy smarujesz, w pierwszej ciąży używałam oliwki Clarins oraz kremu Mustela, teraz powtórka z rozrywki (jestem w 30tc) czemu jestem pewna ze od smarowania nie mam roztepów? proste - piersi nie smarowalam od poczatku, urosły mi w 4 miesiącu i są popękane od góry do dołu, wtedy to zaczelam intensywnie dbac o brzuch i nawet jednego rozstepu nie mam, a skóra jak widac tendencje do pękania ma ogromną:(

Gość kelsterbach
ja nie smarowalam sie zupelnie niczym i nie mam rozstepow.