Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jakiś tam ktoś

Młody facet :) szuka ...

Polecane posty

Szukasz miłego fajnego faceta ....otóż się zjawiłem no to tak 17 latek mam szukam miłej i wyrozumiałej kobiety pod względem mojej nieśmiałości ... nie proponuje sexu właśnie w tym temacie jestem nieśmiały tz. gadać o tym mogę lecz ciężej w praktyce ;s tak jestem prawiczkiem ...a tak wogolę to jestem blondynem o niebieskich oczach 185 cm wzrostu wysportowany ponoć romantyk chociaż odpisz co o tym sądzisz pozdrawiam buziaki/ możemy także pogadać tutaj a zobaczymy co wyjdzie potem w praniu :) jak któraś kobieta bedzie chętna pisać na maila

ehhh ale powiem ci że z tym BDSM trafiłaś w sam środek tak to mnie strasznie kręci :< ale ty chciała byś być zdominowana czy mnie dominować? jeżeli mnie to idealne trafiłaś :D

Kochanie, dorośnij jeszcze do takich zabaw ;) Za młody jesteś, żeby juz o tym myśleć :D P.S. Gdybyś był przeze mnie zdominowany, to już miałbyś uraz do końca życia :D :P

To w takim razie chce mieć uraz do końca życia :) a co do takich zabaw nie twierdze że jestem za młody ;) myślę że trzeba być dojrzałym psychicznie a nie fizycznie :) wiem że mogę się mylić ale myślę że jestem dojrzały psychicznie :]

21:46 [zgłoś do usunięcia] Tajemnicza Dama. (tajemniczadama@o2.pl) Kochanie, dorośnij jeszcze do takich zabaw Za młody jesteś, żeby juz o tym myśleć P.S. Gdybyś był przeze mnie zdominowany, to już miałbyś uraz do końca życia Tajemnicza...znaczy kopiesz facetów w jaja podczas seksu :D ?

Młody - trenuj, trenuj. Chamie - też :D Tak w ogóle, to dużo o Tobie słyszałam i czytałam dużo Twoich chamskich wypowiedzi, które mi się podobały :D tak więc Tajemnicza Dama jestem 🌼

tz wiesz to są różnego rodzaju tortury :D i tak jakby kobieta się toba zadowala :D ale nie mówie tu o jakiś kopaniach po jajach z całej pety tylko mogą być jakieś leciutkie udeżenia które mnie zaboli lekko przez pare sekund :D