Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrzynka.

dziwny nauczyciel

Polecane posty

Gość katrzynka.

Mam problem z nauczycielem historii,caly czas sie na mnie patrzy w szkole czuje na sobie jego wzrok,mam 17 lat.Na szczescie mnie nie uczy ale ostatnio gadalam z moim bylylm chlopakiem,ktory mi powiedzial ze pan Mariusz powiedzial ze jestem sexy,bylam wedy naprawde zniesmaczona wiem ochyda,najbardziej obrzydza mnie to jak na mnie patrzy,kurde to fact po 30-tce.Jakby nie bylo uchodze za najladniejsza dziewczyne w szkole(zaraz mnie niektorzy zjada)ale uwazam ze musze to powiedziec,mimo ze wcale za pieknosc sie nie uwazam,bo moze to w jakis sposob usprawieldiwia zachowanie tego nauczyciela.Przezylabym te spojrzenia,gdyby mnie to ze wczoraj zaprosil mnie na nk i napisal wita,jak podoba sie w liceum?w dodatku ma zone i dwojke malych dizeic-roczek i 5 lat.Nie odpisalam oczywiscie nie przyjelam zaproszenia,ale jestem naprawde zniesmaczona,juz te spojrzenia napawaly mnie wstretem a teraz jeszcze to.

Gość smierdziell
no coz, debili na swiecie nie brak, przynajmniej masz tyle oleju w glowie zeby go szerokim lukiem obchodzic

Gość Ktoskaaaa
pedofilxd

Gość Stokrotka Zakładka
Ta historia wydaje mi się trochę znajoma, pewnie jest wielu takich "nauczycieli", ale pozwolę sobie zapytać. Z jakiego miasta jesteś i na jaką literę zaczyna się nazwisko tego faceta?

Gość katrzynka.
z poznania wiecej nie chce mowic.

Gość fi-stacha
Jakoś mi sie nie chce wierzyć - nauczyciel raczej by się bał konsekwencji, zwłaszcza w liceum, gdzie uczniowie sa swiadomi