Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewoja bez oja

Dziwne zachowanie kumpla..

Polecane posty

Gość Dziewoja bez oja

A więc znamy się coś koło roku. On ma dziewczyne, a ja chłopaka. Ale lubimy się "pozaczynać" w siebie, jakieś tam słowa z podtekstami. Ale jak jesteśmy sami to on się dziwnie zachowuje. Nie wie co mówić. Ja zazwyczaj gadam.Wygląda jakby ta sytuacja była niezręczna. Chcę, żeby była osoba 3 zawsze. To w tedy jest luźny. O co mu chodzi?

Gość Dziewoja bez oja
Czyżbym go zawstydzała?:P

Gość co milky prawda
kurde dziewoja osoby nieśmiałe zawsze wolą jak jest ktoś trzeci, bo ciężar rozmowy nie spoczywa tylko na nich

Gość Dziewoja bez oja
Ale on nie jest nieśmiały na ogół :D Zagadać zagada do innych. Podejdzie. Śmiały jest. Tylko przy mnie się tak zachowuje. . .

Gość Dziewoja bez oja
No więc? Chłopak nieśmiały jest tylko przy mnie? A nie spytam go o to, bo wiem, że zaprzeczy albo coś wymyśli, albo w ogóle nie odpowie...:P I dość często mi się przygląda, i chcę dotknąć...

Gość co milky prawda
jest nieśmiały w sytuacji jeden na jeden wiele osób tak ma szczególnie przy płci odmiennej to chyba żadna tajemnica, że takie coś często się zdarza? jeśli osób jest więcej lub tej samej płci nieśmiałość znika prawie całkowicie

Gość glllinka
'a moze czuje do ciebie miete przez rumianek' TA JASNE TA PINDA CO ZALOŻYŁA TEN TOPIK TYLKO CZEKA NA TAKIE SUGESTIE

Gość ntlnhkynhyn
Może po prostu z tobą nie ma o czym gadac.

Gość kasssskaa
nie czuje się przy tobie swobodnie może masz ograniczoną wiedzę i nie da się z tobą rozmawiać

całkiem ze możliwe, że na to czeka, ale jakby traktował ja tylko jak kumpele to nie sadze zeby przy niej był niesmaiły, albo poprostu ten typ juz tak ma

Gość ntlnhkynhyn
myślę, że on zwyczajnie nie wie jak dać ci do zrozumienia, żebyś tyle nie gadała, albo żebyś nie pierdzieliła głupot. nie chce ci robić przykrości, ale tez nie może już znieść twojego gadulstwa. poza tym nie ma o czym z tobą pogadać i dlatego chce aby zawsze był ktoś 3 z kim mógłby pogadać na poziomie :)

Gość devolaya
ale ty jesteś głupia autorko jak mój lewy trep :-O widać że koniecznie szukasz potwierdzenia że sie jemu podobasz albo coś ma do ciebie co chcesz sobie udowodnić ? będziesz sie cieszyć i sie dowartościowujesz ? znane zachowanie u wszystkich osób nieśmiałych i tyle nie obiecuj sobie za dużo

Gość Dziewoja bez oja
A może być tak, że mu się podobam, tylko boi się ze mną zostać sam na sam żeby coś się nie stało? Mój chłopak to dla niego kuzyn i wlasnie ten kumpel wiele razy mi powiedzial, ze jakbysmy cos zrobili to by go kuzyn zabił. . . I bardzo często mi się przygląda albo patrzy w oczy.. W sumie... po co ja to pisze jak to oczywiste ;d