Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegozonka

o czym mysli facet podczas stosunku

Polecane posty

a ten powyzszy jotpeg to coz zawierac bedzie???????????????jesli moge po ciekawsku rzecz wywąchac o co loto?:D:classic_cool:

co tu gadać po próżnicy, bez eksperymentu nie dowiemy się niczego... żegnam i oddalam me ośrodki myśli, mowy, uczynku i pożądania z dala od kompa:) paaaaaaaaaa

Gość wygledny
ja jak pieprze nawet laske ktora kocham to mam w takie wizje ze iz wiem ze ona nie jest az taka zla to i tak wyobrazam ja sabie najgorzej jak moge jaka szmate i nie wyzyta kurew co chce byc ze szmacona ZAjeboscie to na mnie dziala!!!

nie miałam z nimi jeszcze sposobności :P ale stwierdzam iz masz rację bez dwoch zdań:classic_cool: tak sobie mysle,co by było gdyby tak przypadkiem natknąć sie tu na kogos znajomego z reala :O i do tego jeszcze obiekt żalu,tesknoty i piepshonej love :O :O:O

ano nie wiem :P smalę cholewy na jednym tylko wątku :classic_cool:dzis mię po prostu rozprzestrzeniło na całe kaffe :D to takie przedwiosenne roztrzepanie mysli niegrzecznych ;)

ochroniarze z Reala zdecydowanie zbyt czesto przeprowadzaja rewizję nadprogramową jako ciekawy wypełniacz ostatniej godziny robotnego bardzo dnia :O

przyjacielu poprosze pelniejsza wypowiedz na temat mojego ryczenia?

to ale ta Józefka klawa babka byc musi :D Kaśka?????????????????????????????to ja Maurycy :classic_cool:piosenkę Ci napisałem :O :P

aha ruch tu komus w głowie:classic_cool:masz racje :P ruch to zdrowie w kazdej postaci :O a oprawa estetyczna do wyboru indywidualnego :P

z buźką???a no wiesz Kochana...nie te lata juz :O stara doopa ze mnie :D ale specjalnie dla Ciebie kapturo zdjęłam własnie :D tylko nie jedź po mnie zbyt ostro....zwaz uwagę na moj wiek i słąbe serce :O :P

na tym zdjęciu w opisie to Ty czy jakaś Twoja piękniejsza koleżanka??;):D (w zaufaniu zdradzę że fotograf przed osobą na zdjęciu powinien klęknąć nie tylko ze względu na urodę, ale i perspektywę zdjęcia)

klęknąć ???to tuz przed grzywką fotka strzelona :D a fotografem była moja sis...wybacz mi moją niedoskonałość :O o swym braku urody nie dyskutuję...gdy dawano zalety stałam w przydziale po wady i ułomności :D

odruchowo każdy robiąc zdjęcie zwraca uwagę na twarz a nie kompozycję kadru. Z tej perspektywy sztucznie powiększa się głowę, a pomniejsza nogi

zawoalowany komplement być może zostal żle zrozumiany... ehh;):D

aha:O czyli głowa wielka od marzeń a nogi zbyt niepasujące na pantufela Kopciuszka :O co skłania do zaczecia kariry jako Rutkowski i spółka :O jeśli Miss mokrego podkoszulka i całej reeszty dla mnie odpada:O

wyłuszczę więc łopatologicznie w punktach -jeśli to Ty jesteś na zdjęciu to jesteś bardzo ładna -jeśli osoba robiąca zdjęcie (kimkolwiek jest) zniżyłaby poziom obiektywu o pół metra to zdjęcie wyszło by ładniejsze technicznie, co nie ma najmniejszego związku z urodą osoby na zdjęciu, takie są prawa perspektywy...

ja mam klękać???? a to zblizę sie niebezpiecznie o sfer niebezpiecznych ujmując,ze przede mna mezczyzna :P :P :P :P to słońce mnie rozbestwia :classic_cool: