Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURZONA NA MAKSA27

ZARAZ SIĘ WŚCIEKNĘ Z TYM CHOLERNYM PITEM

Polecane posty

Gość WKURZONA NA MAKSA27

ROZLICZAM SOBIE PITA I CO RUSZ TO RPOBLEM. ŚCIĄGNĘŁAM PROGRAM Z INTERNETU i nie mogę wpisać w nim organizacji pożytku publicznego takiej jaka chce, bo tam już jest jakaś wpisana, wrrrrrrrrr, nie da rady tego zmienić, kurcze, specjalnie to zrobili i pewnie niejedna osoba się na to nacięła i przekazała pieniądze. a jak chce na co innego, to nie da sie wpisać i już, ale kicha!!!! ściągnęłam więc inny, znów mozolnie wszsytko wpisuje i znów to samo, tylko inna organizacja, zaraz sząłu dostanę!!!

Gość WKURZONA NA MAKSA27
a może ktoś wie, co to jest pit R i co mam zrobić z kwotą, która jest w tym picie?

Gość tojatojatojatoaj
bylo zaniesc do biura rachunkowego zeby cie rozliczyli jak sama nie potrafisz sobie poradzic z problemem.....50 zl. i po sprawie....

Gość WKURZONA NA MAKSA27
poradzić sobie poradzę, tylko denerwuję się, bo wyskakuje mi ta organizacja

Gość to nie cmy to glod
kolejna niebyt kumata :O nie da sie zmienic bo scignelas darmowy program ze strony ktora w zamian za jego udostepnienie blokuje te rubryke i otrzymuje 1% podatku bo jest organizacja pp albo wspiera te konkretna organizacje ktora jest w tej rubryce. to bardzo czesto spotykane.

Gość to nie cmy to glod
dpradze bo pewnie nie wpadniesz :D wypelnij wszystkie rubryki program pewnie ci posprawdza czy nei ma pomylek a skoro zadajesz takie pytanai to wielce prawodopodobne ze mozesz sie pomylic :D wydrukuj i przepisz recznie do normalnego pitu wpisuja swoja organizacja a reszte pozostaw bez zmian :D mozesz tez wyslac pita elektronciznie US udostepniaja taka usluge i tez ci wszytsko policzy a rubryka nie bedzie zablokwoana.

Gość WKURZONA NA MAKSA27
już znalazłam program, który nie podpowiada organizacji. ściągam go właśnie :)

Gość hghfgsga
to moze przepisz recznie swoje dane z pitu, ktory zrobilas w tym programie i po prostu wpisz swoja nazwe organizacji ja tak zrobilam

Gość WKURZONA NA MAKSA27
niestety, kolejny cholerny program znów podpowiada nazwę organizacji, wrrr. jest ok. 10 do wyboru, mojej nie ma. idę pożyczyć płytkę z jakiejś gazety. tam nie podpowiada na pewno

Gość A mnie dziwi ze mlodz ludzie n
ie umieja dodawac, odejmowac i mnozyc :) To jest takie proste ze az zal!!! Poszlam we wtorek do bratowej ona mi wszystko wytlumaczyla, zajelo jej to 5 min :P Ja wczoraj usiadlam i w 30 min 3 osoby rozliczylam i dzis zawiozlam... Recznie, na karte liczenie (kalkulator do spr) i jedziemy z koksem :) Proste, wystraczy chciec ja tez wyreczalam sie bratowa, a teraz :P Hehe az wstyd sie przyznac ZE NIE WIEM O CO CHODZI :P

Gość WKURZONA NA MAKSA27
a gdzie ja napisałam, ze nie umiem tego robić? rozliczam sie co roku, tylko ta nazwa organizacji mnie wybiła z rytmu i pit R - mam go pierwszy raz, dołączony jest do PITu , który mam z umowy o dzieło nie chce mi się pisać ręcznie, leń jestem

a siedzie 3h przed komputerem szukajac innego programu to ci sie chce juz dawno napisalabys odrecznie..., ale po co tak sam policzy wyliczy doda odejmie... NO TYLKO TA ORGANIZACJA :) ale milo ze chcesz sie podzielic :)

Gość WKURZONA NA MAKSA27
siedzę w pracy, przed kompem właśnie :) przy okazji bym sobie rozliczyła

Gość a jaaaaaaaaa
ja korzystam tylko z tej stronki i co roku ją aktualizuję. Na tej stronce wszystko jest fajnie poprowadzone i wszystko da się wpisać co chcesz. polecam na przyszłość :) http://pit.dobry.pl/

Gość WKURZONA NA MAKSA27
trudno, zrobię to jutro. z płytki :) co roku przekazuję na tę samą organizację - taką naszą małą lokalną, która naprawdę pomaga

Gość a jaaaaaaaaa
to ściągnij to co ci napisałam na pewno zadziała :) Wszystkim znajomym liczę na tym programie i nigdy nie ma problemów.

Gość WKURZONA NA MAKSA27
a ten pit dobry nie podpowiada nazwy organizacji?

Gość WKURZONA NA MAKSA27
piszą, ze można wesprzeć dowolną organizację PP, już ściągam, dzięki

Gość a jaaaaaaaaa
owszem czasem podpowiada ale bez problemu jak się podświetli dajesz delete i mam puste pole i wpisujesz swoją :) żaden problem jak dla mnie :)

najgorzej jak ktos cos ci sugeruje :) Powodzenia...