Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochany on

poczucie bezpieczeństwa

Polecane posty

Gość niekochany on

Zawsze kobiety mówią, że od faceta potrzebują poczucia bezpieczeństwa. Nie chodzi tu o to czy facet nosi przy sobie broń w razie napadu a idzie tu o kasę. Choć kobiety się do tego nie przyznają no ale tak jest. Obwinia się facetów, że patrzymy na wygląd, ale to prawda. W końcu to on decyduje o tym czy chcemy się z kimś poznać. Przecierz nie znamy charakteru nowo poznanej osoby więc wygląd to taki pierwszy krok. Natomiast dziewczyny mówią, że szukają faceta przy którym mogą się czuć bezpiecznie. Przekonałem się że, chodzi tu o kasę. Możecie być przystojni i szanować kobiety ale jak nie będzie powodzić się wam w życiu to zapomnijcie, że jakaś ładniutka dziewczyna z wami będzie. Taka prawda, jak jesteś nikim to jesteś sam :-(

Gość hazardzista z glowa
co ty nie powiesz haha zawsze iw wszedzie chodzi o $

Kolejny skrzywdzony przez los :/ Przestań generalizowac, bo są dziewczyny, ktore lecą na kasę, ale są też takie, które mają to totalnie gdzieś. A poczucie bezpieczeństwa owszem jest ważne, ale jak widać, nie masz pojęcia o czym mówisz.

Gość ojojojojoj
kasa, kasa , kasa.....potem mowisz dopiero kobieta? Zwariowany swiat, ale duzo niestety racji. Coz, wychodzi na to, ze trzeba zalkasac rekawy i pojsc po rozum do glowy i brac sie z bary z zyciem. I to w obie strony dziala.Kobieta ambitna tez bedzie robic wszystko, by miec swoja kase tez.Kasa mezczyzny jest uzupelnieniem.

trzeba patrzec na charakter faceta, na to czy jest obrotny i pracowity to wtedy czujemy się bezpiecznie. Co mi da za poczucie bezpieczeństwa słodki goguś który jest leniem i trzeba kolo niego robić? Nic zadnego poczucia bezpieczeństwa

Gość niekochany on
To jak nie mam pojęcia to może wyjaśnij skoro masz takie. Tylko piszę na jakie wspaniałe kobiety trafiłem a nie, że wszystkie są takie, aczkolwiek nie materialistek jest jak na lekarstwo. Taki to dziś kosmopolityczny świat gdzie kariera i kasiora. Kobiety narzekają, że facet je tylko do łóżka potrzebuje i tłumaczenie wam też nie pomaga.

Gość zwalczać materialistki
A w rzeczywistosci kogo bys sie nie zapytał, to przeważnie płyną piekne prawidła: Pieniądze nie są najważniejsze, Że szczęścia nie dają itp... srututu kilo grutu. W dzisiejszym świecie od tych "papierków" to babom w glowach sie juz poprzewracało.

Gość niekochany on
Wiesz nie o to mi chodzi, że facet jest leń i czeka aż kobieta na niego zarobi i jeszcze po piwo mu poleci. Czasem można harować jak wół i mało z tego mieć.

Jasne, pieniądze są ważne, bo potrzebujemy ich do życia, ale nie najważniejsze. Nie dajcie się zwariować :\ Zresztą ludzie mają różne wartości w życiu.

Gość ciekaweciekaweciekawe
a czym się zajmujesz??

Gość niekochany on
moja mała nadzieja, to nie los krzywdzi innych, tak się mówi aby mieć na kogo zwalić winę, nie my jesteśmy winni tylko ten los.

Gość ojojojojoj
to prawda.Tylko zawsze mozna zmienic prace, wziac drugi job.Wszystko kwestia wyboru.Chyba nie jestes znow taki durny, by nie umiec ocenic kobiety.Jesli beda tylko zadania, powiedz dziekuje , nic tu po mnie.Znow wolny wybor. Nie generalizuj.Bo ilu ludzi, tyle podejsc do zycia. Tym bardziej, ze w roznych okresach zycia, piorytety sie zmieniaja.

Gość zwalczać materialistki
gdybyscie tak mówiły wprost o co wam chodzi juz na samym początku to nie było by tych złudnych nadzieji...

Gość niekochany on
nie zawsze można zmienić pracę czy nawet miejsce zamieszkania, choć przyznam, że próbowałem no ale nie wyszło i jestem punkcie wyjścia.

gdybyscie tak mówiły wprost o co wam chodzi juz na samym początku to nie było by tych złudnych nadzieji To ty masz jeszcze jakieś złudne nadzieje? Potrzebujesz od kobiety specjalnego powiadomienia żeby wiedzieć, że pieniadze są ważne? Daj spokój - o takich rzeczach wiedzą już dzieci w podstawówce.

Gość ojojojojoj
no i co sie stalo,ze jestes w punkcie wyjscia? Ano nic.Przypuszczam, z jestes mlody.Masz czas na zmiany.Jesli sie nie uda, trudno. Nie musisz miec zony materialistki, mozesz szukac szczescia w takiej, dla ktorej wystarczy, ze starasz sie, nie jestes leniem .Zadnym bucem , tylko sympatycznym mlodym czlowiekiem. Nie lamentuj tak, bo swiat nie torba .Jest tyle mozliwosci, ze cho cho.

życie samemu też kosztuje, ale przynajmniej nie musisz zarabiać nie wiadomo ile - wystarczy, żeby było na rachunki i jedzenie. Jesli chcesz mieć kobietę to potrzebujesz większych nakładów finansowych.

Gość niekochany on
Zbyt wiele już mnie olało dziewczyn, oczywiście na początku było wspaniale no ale nie mogę zapewnić nieróbstwa komuś to po jakimś czasie słyszę zapomnij. Takie widać życie.

Gość niekochany on
samotność nie jest dobrym rozwiązaniem, ja bym chciał mieć kogoś kto będzie mi się podobał i z wyglądy i charakteru i żeby to szło w obie strony oczywiście, za to jaki jestem a nie co mam.

Gość do smutaski...
ja tez wole zyc sam, pogłębi się niż demograficzny, gatunek ludzki wyginie i to będzie święty spokój;)