Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natasza@111

czy któras z was tak miała????

Polecane posty

witam wszystkich mam takie pytanie otóz okres mi sie spóżnia 3 dni i mam objawy jak na ciąze i czy to możliwe zeby zamiast okresu był sluz taki dziwny wodnistny i mokro było??? czy jednak moze to objaw nadchodzacej miesiaczki ??mam lekkie bóle podbrzusza inne niz miałam na okres słabsze i humorki mam straszne bede wdzieczna za pomoc

O jakich objawach mowisz? troszke za szybko na nie..Zrob test i bedziesz wiedziec..

dzieki napewno zrobie :-)))niewiem co mam myslec o tym zamiast okresu mam sluz tylko wodnisty :-(((

Okres to okres,wiec jesli nie krwawisz to go nie masz.A sluz o jakim piszesz jak mam w czasie owulacji..

trzy dni spóźnienia to nic strasznego, i jeszcze na pewno nie miałabyś objawów ciąży. Chodzi tu o to, że jeśli kobieta obawia się ciąży to natychmiast każde ukucie, każdy zły lub dobry nastrój utożsamia z ciążą...tak zwana ciąża urojona występuje tylko wtedy gdy albo bardzo chcemy albo bardzo nie chcemy! Ja na Twoim miejscu jeśli okres nie pojawiłby mi sie za jakis tydzień jeszcze zrobiłabym test.